hvordan man kan genopfylde en Canon CL -52 blækpatron

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Genopfyldning af Canon CL -52 kan spare en forbruger en masse penge i modsætning til at købe en ny patron . Men refill krav til denne patron variere fra genpåfyldning andre patroner . Canon CL -52 blækpatron kræver sort , magenta og cyan-farvet blæk , mens andre trefarvede blækpatroner kræver gul-farvet blæk sammen med magenta og cyan . Cylinderampullen indeholder også huller , der er for lille til at rumme spidsen af en sprøjte , i modsætning til andre blækpatroner

Du skal bruge: .
Thumb bore
. Refill blæk i cyan , magenta og sort .
3 sprøjter .
Køkkenrulle eller et stykke pap .


1 .
Sæt din patron på et stykke køkkenrulle eller et stykke pap over en overflade , hvor du kan tåle et udslip . Sørg for kassettemærkaten er rigtige side op og ordene på etiketten står du .
2 .
Træk Canon 52 etiketten . Nedenunder, vil du se tre små huller-et enkelt hul i toppen af cylinderampullen , og to huller sidder under den øverste hul , en nederst til venstre og en anden nederst til højre .
3 .
Bor med en tommelfinger bor for at gøre hver af de tre huller større . Dette vil gøre det muligt for sprøjter til at dumpe blæk i hvert hul .
4 .
Fyld en af de sprøjter med 6 ml cyan blæk .
5 .

Injicer sprøjten fyldes med cyan blæk i den absolutte top hul . Sørg for at tørre det overskydende og forhindre eventuelle blæk fra breder i et andet hul .
6 .
Fyld en af de sprøjter med 6 ml sort blæk .
7 .
Injicér sprøjten fyldt med sort blæk i nederste venstre hul . Sørg for at tørre det overskydende og forhindre eventuelle blæk fra breder i et andet hul .
8 .
Fyld en af de sprøjter med 6 ml magenta blæk .
9 .
Injicér sprøjten fyldt med magenta blæk ind i nederste højre hul . Sørg for at tørre det overskydende og forhindre eventuelle blæk fra breder i et andet hul .
10 .
Sæt patronen i printeren og køre det igennem 02:59 rengøringer efter dine printerens retning . Må ikke erstatte Canon 52 etiketten tilbage på patronen .
11 .
Lad patronen sidder ubrugt i printeren op til 8 timer. Dette vil gøre det muligt for blæk til fuldt ud at mætte svampen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan stramme en notesbog skærm 

Kommentarer

Code:
change