hvordan man kan genopfylde en hp93 farvepatron & narre af printeren

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-24

Mange vil købe en ny HP 93 blækpatron, når den gamle løber tør for blæk . Du kan spare penge ved at genfylde patronen selv . Din HP printer , vil blive narret til at tro det nye genopfyldt patron er ligesom alle andre printerpatron , så længe du refill den gule , magenta og cyan blæk i de rigtige kamre . Så længe printeren kan trække den rigtige kombination af farver fra den korrekte kamre , vil det udskrive dine sider, der normalt

Du skal bruge:
Refill blæk ( gul , magenta , cyan ) .
3 sprøjter .
Papirservietter .


1 .
Placer patronen på nogle papirservietter eller andre klud eller et håndklæde , som du ikke har noget imod at blive beskidt . Sørg for, at du arbejder på en overflade , der kan tåle blæk er blevet spildt . Du kan endog beslutte det ville være bedst at arbejde udenfor på græsset .
to .
Vend kassetten , så HP 93 etiketten vender mod dig . Fjern HP 93 etiket på toppen af patronen . Under etiketten, vil du se fem huller , et hul øverst og to kolonner med to huller-en til venstre og en til højre-under den øverste top hul .
3 .
Fyld en sprøjte med fem mm af gul blæk .
4 .
Sprøjt sprøjten med gule blæk ind i øverste hul . Tør eventuelt spild fra patronen , og sørg for den gule blæk ikke smitte af på andre hullet.
5 .
Fyld en anden sprøjte med fem mm magenta blæk .

6 .
Sprøjt sprøjten med magenta blæk i det nederste hul i venstre kolonne . Tør eventuelt spild fra patronen , og sørg for magenta blæk er ikke smitte af på andre hul .
7 .
Fyld en anden sprøjte med fem mm cyan blæk .
8 .
Sprøjt sprøjten med cyan blæk i det nederste hul i højre kolonne . Tør eventuelt spild fra patronen , og sørg for cyan blæk ikke smitte af på andre hullet.
9 .
Sæt genopfyldt patron i printeren . Må ikke genanvende HP 93 etiketten . Kør printeren gennem tre rengøringer . ( Du kan direkte printeren til at udskrive side er stillet i afsnittet Ressourcer , som den løber igennem sin rengøring . )


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Lexmark x1185 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change