hvordan man kan genoprette et uheld slettede filer fra et flytbart lager

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

En ekstern harddisk , som alle flytbare medier sluttet til en computer , kan have filer slettet ved et uheld ud af det . Du kan genoprette et uheld slettede filer ved hjælp af en genopretter program . Der er en række genopretter programmer til pc og Mac , der kan bruges med flytbare medier såsom en ekstern harddisk . Nogle af de genopretter programmer er tilgængelige på forsøgsbasis i stedet for at blive købt direkte . Genopretter programmer varierer i deres tilgang til gendannelse af filer , men alle arbejder på samme måde at gendanne filen , så den kan bruges igen .
1 .
Sæt USB- eller FireWire- kablet fra den eksterne harddisk ind i den relevante stik på computeren . Vent til den eksterne harddisk ikon skal vises på skrivebordet
2
Download en genopretter program til computerens skrivebord-. for eksempel , prøveversionen af Data Rescue genopretter program til Mac eller prøveversionen af FileRestore Professional til en pc . Dobbeltklik på filen når den er downloadet . Følg menukommandoer for at installere programmet på computerens harddisk . Hvis du bruger en pc , skal du genstarte den .
3 .
Start genopretter programmet ved at dobbeltklikke på dens ikon i " Programmer " mappe eller vælge det fra "Alle Programmer " menuen .
4 .
Vælg " Beginner " eller " Easy " fra genopretter programmets vigtigste skærm. Vent da genopretter programmet scanner computeren for lagerenheder .
5 .
Vælg ikonet for den eksterne harddisk fra listen af valg præsenteret i en ny skærm . Klik på " Fortsæt " knappen for at gå til en ny skærm .
6 .
Vælg " Medium " fra " Scan Time " eller " Scan kvalitet " pop- up -menuen . Klik på " Fortsæt " knappen for at gå til en ny skærm .
7 .
Klik på " Go " eller Start " knappen . Klik på " Ja " i bekræftelses pop-up vindue .
8 .
Vent overalt fra 20 minutter til mere end fire timer som en statuslinje udfylder fra venstre mod højre . Klik på " Fortsæt " knappen , når statuslinjen er helt fyldt .
9 .
Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af den slettede fil, der er anført i en kolonne på den nye skærm , der har dukkede op. Klik på " Fortsæt " knappen for at gå til en ny skærm .
10 .
Klik på " Gem " eller " Gem til "knappen. I det vindue , der vises , navigere til computerens skrivebord. Klik på " Gem "knappen i vinduet for at redde den slettede filen på skrivebordet .
11 .
Afslut genopretter programmet , når programmets hovedskærm igen . Højreklik på den eksterne harddisk ikon på skrivebordet . Vælg " Skub ud " fra pop-op-menuen . Fjern USB-stik fra USB- porten på computeren .

gode råd og advarsler


  • Slet ikke yderligere filer fra den eksterne harddisk , før du har genvundet dem du ønsker .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Sådan nulstiller du en printerport     

    Kommentarer

    Code:
    change