hvordan man kan installere en anden bærbar harddisk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-10

Det er uundgåeligt , at harddisken , der fulgte med din bærbare løber tør for plads , som du tilføjer flere og flere programmer . Dette efterlader dig med to muligheder , køb en større drev og migrere operativsystemet , programmer og data ved hjælp af kloning software eller at tilføje en ekstra harddisk til den bærbare computer til at gemme data og programmer . I de fleste tilfælde , en ekstra harddisk tilføje er den nemmere løsning

Du skal bruge: .
Laptop harddisk
. Anden harddisk caddy .
Harddisk kabinet og kabler .

Hard Drive Caddies


1 .
Placer bærbar harddisk til harddisken caddie . Flere laptop fabrikanter har anden harddisk caddy adaptere til rådighed, der vil erstatte CD /DVD -drev i den bærbare computer .
2 .
Skub harddisken fremad i caddie , indtil alle stifterne har gjort en stram tilslutning . Fastgør plastiktappen på bagsiden af caddie at sikre, at harddisken ikke vil glide .
3 .
Luk den bærbare computer og fjerne cd-eller dvd -drevet fra din bærbare computer i henhold til anvisningerne , der fulgte i din manual eller med anden harddisk caddy adapter .
4 .
Skub caddie adapteren i den tomme bås slot af den bærbare computer. Genstart computeren .
5 .
Formater disken , hvis nødvendigt.

Ekstern USB harddisk kabinet


1 .
Læs vejledningen , der fulgte med dit harddisk kabinet . Nogle anlæg vil du blot skubbe harddisken ind og tilslut kablerne , mens andre kan kræve en skruetrækker og nogle forsamling .
to .
Sæt harddisken ind i kabinettet , og sørg for at tilslutte harddisken fast til forbindelsen til rådighed .
3 .
Tilslut den ene ende af USB- ledningen til harddisk kabinet .
4 .
Sluk for computeren , og tilslut den modsatte ende af USB- ledningen til et af de tilgængelige USB- porte på den bærbare .
5 .
Genstart computeren . Den nye , ekstra harddisk skal findes , når du klikker på " Min computer . " Formatere harddisken , hvis det er nødvendigt.

gode råd og advarsler


  • Hvis den nye harddisk skal initialiseres , høre Windows hjælp filerne for at få instruktioner til at gøre denne proces . Du kan tilføje så mange harddiske til din computer via USB -harddisk indhegninger , som du har USB- porte på den bærbare computer . Nogle bærbare dockingstationer også mulighed for installation af sekunder harddiske .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en Linksys Wireless b pci -kort     

    Kommentarer

    Code:
    change