hvordan man kan konvertere en bærbar harddisk til en usb -kabel sag

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-20

Eksterne harddiske er handy til at flytte filer rundt og som en bærbar lagerenhed . Laptop harddiske er exceptionelt gode til dette på grund af deres lille formfaktor og minimal energiforbrug. Hvis du har fået en gammel bærbar sidder , er det muligt at konvertere en bærbar harddisk til en ekstern drev sag , der kan forbindes til en anden computer med et USB- kabel

Du skal bruge: .
Eksterne 2
5 drev.
Skruetrækker .
Laptop med harddisk .
USB-kabel .
Computeren.


1 .
Køb en ekstern 2,5- tommers drev. Dette vil holde din bærbare harddisk . Der er en række forskellige funktioner, du kan vælge imellem, når picking en ekstern drev, så mulighederne er brede åbne , men sørg for , at du vælger en, der har en USB- forbindelse .
2 .

Fjern harddisken fra den bærbare computer . I de fleste af laptops , sker dette ved at fjerne drevet skruen på siden af sagen , herefter fjernes drevet dækning . Træk harddisken ud ved hjælp af plastik fanen .
3 .
Åbn den eksterne drev . Flugt bærbare harddisk, så soklerne på bagsiden af drevet linje med benene på den eksterne drev kredsløb . Tryk forsigtigt drevet ind i båsen . Luk eksterne drev sagen .
4 .
Tænd en anden computer eller bærbar , hvor du gerne vil tilslutte drevet .
5 .
Plug den ene ende af et USB- kabel til computeren. Sæt den anden ende i den eksterne USB- drev .
6 .
Dobbeltklik på det drev for at få adgang , når det dukker op på din operativsystemer skrivebordet .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du udskifter en Toshiba bærbar dvd -brænder 

Kommentarer

Code:
change