hvordan man kan lave kanon printer blæk mikrochips

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

Hvis du ejer en Canon printer og for nylig genopfyldte blækpatronen , er der stadig et skridt at tage . Printeren chip på bunden af patronen fortæller computeren, når patronen er tom . Så når patronen er genopfyldt, er en anden signal sendes til din computer , der fortæller computeren patronen er fuld igen . Til at omgå dette problem , laver en simpel 6- sekunder fix . Nulstille patronen og gøre det som nyt igen
1 .
Sæt patronen i printeren , hvis du ikke allerede har gjort det .
2 .
Tryk på " OK " eller " Reset " knappen og hold den i fem sekunder. En dialogboks vises siger blækket er ved at løbe tør .
3 .
Start for at udskrive et dokument på printeren . At gøre dette , skal du vælge " Udskriv "i øverste menu bar fra et program som Microsoft Word . Udskrive dokumentet , indtil du ser " blækket er ude " dialogboksen . Da du genopfyldt patronen , du ved, at der virkelig er blæk i patronen .
4 .
Vælg " OK " og klik for at fortsætte udskrivningen . Klik på " Ja "på følgende boks , hvori det hedder , at printeren er ikke ansvarlig for spørgsmål i forbindelse med genopfyldte patron . Klik på " OK " igen , hvis en anden dialogboks popper op .
5 .
Tryk på papir feed-knappen eller reset -knappen i fem sekunder igen , hvis en anden dialogboks popper op på skærmen beder dig om at Hold papirindføring eller genoptage knappen . Fortsætte udskrivningen med cylinderampullen .

gode råd og advarsler


  • Deaktiver blækniveauet overvågning af printeren, hvis du er i stand til at gøre det . Dette forhindrer computeren fra overvågning blækniveauer .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:ting at sætte på flash -drev     

    Kommentarer

    Code:
    change