hvordan man kan opgradere en Alienware m5790 harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

Typisk en af de første ting, der skal opgraderes på en bærbar computer er harddisken , som harddiske altid vil fylde op hurtigere end du tror . Alienware , den høje ende producent af gaming laptops , har gjort processen så enkel som muligt ved at placere harddisken i en let tilgængelig del af den bærbare computer. Du kan opgradere din Alienware m5790 med en større og hurtigere harddisk og være gaming igen , før du ved af det

Du skal bruge: .
Ny 2
. 5 tommer SATA harddisk.
Stjerneskruetrækker .
Elektrostatisk afladning rem .


1 .
Back- up din gamle harddisk . Din gamle harddisk er dit styresystem og data på den . Bakke det op ved hjælp af backup program efter eget valg .
2 .
Tag din bærbare computer og fjerne ledningen . Hvis du har tilsluttet periferiudstyr , såsom en gaming mus eller tastatur , skal du fjerne dem. Afgiv din laptop med forsiden nedad på et stort bord eller skrivebord
3 .
Fjern batteriet fra din m5790 . Batteriet er placeret langs bagsiden af den bærbare computer . Skub låse kontakten til den ulåste position og pop batteriet ud .
4 .
Vedhæft og elektrostatisk afladning rem til håndleddet . Fastgør den anden ende til noget metal til jorden selv . Selvom du ikke rent faktisk vil blive røre mor bord eller CPU til at erstatte din harddisk , er det altid en god ide at fjerne risikoen for statisk elektricitet at forhindre skader på din m5790 .
5 .

Fjern harddisken dækning . Harddisken dækning er placeret på forreste højre side af den bærbare computer basen . Hvis du har problemer med at finde det at finde de forreste , højre fod af den bærbare computer . Foden er faktisk på harddisken dækning . Fjern de to skruer, der holder låget ned og tage låget af. Dette afslører harddisken .
6 .
Fjern den gamle harddisk . Fjern de to skruer, der holder den gamle harddisk på plads . Skub den gamle harddisk ud af den bærbare computer basen . Fjern metal bakke fra den gamle hårde ved at fjerne de skruer, der holder den på plads .
7 .
Installer den nye harddisk . Fastgør metal skuffen til den nye harddisk og skub det ind i harddiskpladsen. Sæt de to skruer for at holde det på plads .
8 .
Sæt harddisken cover og batteri . Sæt strømkablet . Starte din m5790 og geninstallere dine data ved hjælp af programmet efter eget valg . Vedhæfte dine enheder.

gode råd og advarsler


  • Alienware m5790 bruger en SATA harddisk . Må ikke købe en PATA -drev som en erstatning , da det ikke vil passe .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan Install en Apple Remote Desktop     

    Kommentarer

    Code:
    change