hvordan man kan stramme en notesbog skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

En notesbog , som er en anden betegnelse for en bærbar computer , er en handy enhed, der er nem at transportere overalt, du går . Skærmen på en bærbar får masser af slid og ælde , fordi det kan åbnes og lukkes adskillige gange om dagen . Over tid kan denne konstante brug løsne leddene , hvor skærmen er fastgjort til hoveddelen af den bærbare . Hvis dette er sket med din bærbare , kan du nemt strammes det

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Kniv .
Lim .


1 .
Sluk den bærbare ud , og tag netledningen , hvis det er monteret .
2 .
Hæv skærmen på den bærbare computer til et fuldt åben position og se på den nederste venstre og højre hjørner af skærmen for at finde to små skruer . Undertiden skruerne er dækket af plastic stik , der skal trækkes ud for at afsløre skruerne .
3 .
Indsæt en skruetrækker i hver skrue og dreje dem med uret for at stramme . Test på skærmen for at se om det løser problemet . Hvis det ikke løser problemet , skal du indsætte skruetrækkeren og drej den mod uret for at fjerne skruerne . Indstil skruerne til side på et sikkert sted .
4 .
Kig nøje på kanten af skærmen for at finde de små søm , hvor for-og bagsiden af skærmen vedhæfte . Sæt spidsen af en kniv ind i sømmen og bruge kniv til at lirke åbne dækslet forsigtigt . Fortsæt indtil hele ryggen er blevet fjernet fra skærmen .
5 .
Vend den bærbare computer rundt, så du kigger på bagsiden af skærmen .
6 .
Kig i nederste venstre hjørne og nederste højre hjørne af skærmen for at finde skruer . Brug en skruetrækker til at stramme hver skrue ved at dreje den med uret . Antallet af skruer i den bærbare pc , vil variere efter model , men er som regel enten to eller fire . I nogle bærbare modeller , kan skruerne være omfattet af tape , som du skal skrælle .
7 .
Hæv bagsiden af skærmen på plads igen , og tryk på fingrene langs kanten af skærmen for at snap den igen .
8 .
Tænd den bærbare tilbage omkring , så du står over skærmen , og sæt skruerne nederst til venstre og højre side af skærmen ved hjælp af skruetrækkeren . Indsæt Plastpropperne i skruehullerne hvis det er relevant .

gode råd og advarsler


  • Du kan få brug for at tilføje en lille dråbe lim på bagsiden af plastpropper at få dem til at blive på plads efter reparationen .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan rense printhovedet på en MFC - 5440CN Brother-printer     

    Kommentarer

    Code:
    change