hvordan man kan tage ud en ibm 380d bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-25

IBM bygget lavet mange typer af bærbare edb-systemer , før du sælger sin pc- produktion forretning til Levono i 2005 . En type eller model af bærbare fremstillet af IBM er 380D . Denne laptop model blev produceret mellem 1997 og 1998 . Den bærbare computer skal tages fra hinanden , hvis du har brug for at udskifte en del eller behov for at få adgang til en intern komponent , men i de fleste tilfælde er det bedst at overlade til en professionel

Du skal bruge: .
Phillips hoved skruetrækkere


1 .
Vend den bærbare computer over og læg den med forsiden nedad på et bord eller skrivebord . Finde og fjerne de fem skruer, der anvendes til at sikre bagpanelet .
2 .
Vend den bærbare computer over , så det nu er med forsiden opad på bordet. Træk faner for at åbne computeren og derefter løfte toppen.
3 .
Træk tastaturet samling frem og løft den op . Find og afmontér bånd stikket fra bundkortet . Båndet stikket vil være i øverste venstre hjørne .
4 .
Find og fjern skruerne , der bruges til at sikre cd-rom-og diskettedrev til sagen med skruetrækkeren . En skrue vil være på ydersiden af sagen , og de resterende fem skruer vil blive knyttet til en bæreplade og sagen .
5 .
Løft støtte pladen ud og sæt til side . Tag datakablet fra bagsiden af hvert drev . Træk den cd-rom-og diskettedrev fra tilfældet .
6 .
Fjern de to skruer , der anvendes til at sikre øvre skjold til mikrofonen . Afbryd højttaler og mikrofon kabler fra bundkortet . Løft op på skjoldet og træk derefter mikrofonen og derefter fjerne taleren .
7 .
Tag dækslet på bagsiden af den bærbare computer og derefter fjerne enkelt skrue med skruetrækker . Finde og fjerne de fire skruer , der anvendes til at fastgøre harddisken montere på sagen . Afbryd strøm og data kabel , inden du trækker harddisken monteres ud af sagen .
8 .
Find og fjern skruerne bruges til at sikre hængslerne til skærmen i sagen.

9 .
Fjern de resterende skruer fra det indre af sagen til at tage ud den øverste skjold og nedre skærm, der dækker systemkortet .
10 .
Tag øvre og nedre skjolde at afsløre fan . Find og fjern de to skruer, der anvendes til at fastgøre blæseren . Afbryd stikket fra bundkortet og derefter tage ud blæseren .
11 .
Tag skruen dækker på forsiden af LCD dækning . Fjern synlige skruer , og slip derefter låsene til at løfte dækslet af LCD- displayet .
12 .
Tag kablet fra bundkortet , og derefter fjerne skruer, som holder LCD-display til yderkablet .

gode råd og advarsler


  • Brug den korrekte størrelse skruetrækker til at fjerne de skruer , der anvendes til at sikre de forskellige typer af interne komponenter .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en Canon CL -52 blækpatron     

    Kommentarer

    Code:
    change