hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en HP j6480 trådløse printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-07

All- In- One -enheder er en god måde for både virksomheder og hjem for at frigøre kontorplads . HP J6480 Wireless All-In- One kan udføre de opgaver, en telefax , scanner , printer og kopimaskine alle valsede bekvemt i én enhed . HP » Photosmart Essential og Solution Center software pakke der følger med printeren samt indbyggede trådløse funktioner for at gøre forbindelsen sømløse mellem computeren og printeren

Du skal bruge: .
Bærbar computer
HP J6480 trådløse printer .

Slut HP J6480 med en bærbar computer


1 .
Fjern tapen og enhver emballage fra låget , papirbakke , kontrolpanel og enhver anden funktion af HP J6480 printeren . Hvis det er nødvendigt , skal du installere Kontrolpanel Face plade , ved at tilpasse pladen over knapperne på forsiden af computeren og trykke på frontpladen på plads . Indsæt HP tosidet udskrivning i bugten på bagsiden af printeren .
2 .
Slut HP Printer til strømkilden . Sæt kablet fra strømforsyningen i strømkilden stikket sidder på bagsiden af HP printer . Sæt strømforsyningen kablet i en stikkontakt på en væg-stik eller en bølge protecter . Tryk på " On " knappen på printerens kontrolpanel og indtaste " 11 " på tastaturet for at indstille sprogindstillingerne til "Engelsk ". Løft låget på toppen af printeren for at afdække den " Black "og " Color " blækpatronen slots er placeret på højre side af åbningen . Fjern de medfølgende patroner fra deres indpakning og fjern forsigtigt det stykke tape fra blækket bakken . Juster den sorte blækpatron i henhold slot , og tryk patronen på plads , indtil du hører et klik . Gentag for farveblækpatronen . Læg papir i papirbakken , og vent til printeren for auto- justere.
3 .
Indsæt software-cd'en i computerens diskdrev . Følg anvisningerne på skærmen for at installere printerdrivere og software på computeren . Når du bliver bedt , skal du indsætte den ene ende af et Ethernet -kabel i en af Ethernet- porte på siden af den bærbare krop og sæt den anden ende af kablet i Ethernet -porten på bagsiden af printeren . Den bærbare computer er nu tilsluttet til HP J6480 trådløse printer .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man genstarter en harddisk på en xp bærbar 

Kommentarer

Code:
change