hvordan man kan tjene penge ved at bygge gaming computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-05

Computere er en del af hverdagen for de fleste mennesker , og mange videospil designere også deres produkter til den computer , hvilket øger efterspørgslen efter gaming computere . Gaming computere yde den nødvendige strøm til at køre high -end spil, som kræver en mangfoldighed af højtydende hardware . Computere , som mobiltelefoner og anden teknologi , bliver gammel hurtigt , så der vil altid være efterspørgsel efter de nyeste og bedste spil computer , der sikrer, at du vil fortsætte med at tjene penge , hvis du kan finde købere .
1 .
Buy den nødvendige hardware . Gaming computere trives på magten , så sørg for at du køber hardware designet til at køre stærkt grafik , et væld af lyde og masser af oplysninger om, at toppen af den linje spil kræver , såsom en multi-core processor , en 500 GB eller større harddisk , et grafikkort med en GPU i stand til at gengive skygger og håndtere stress i high -end grafik og en bundkort designet til at håndtere hardware .
2 .
Fortæl dine venner og familie om din virksomhed venture . Mens din familie kan vige tilbage fra gaming computere , kan de sende oplysninger om dine ydelser til andre mennesker i deres netværk af venner .
3 .
Sælg din gaming rig på eBay . eBay er konkurrencedygtig i sin computer-relaterede auktioner , men du vil nå et stort antal mennesker og har værdifuld eBay -værktøjer , såsom automatisk betaling tracking og forsendelsesmærkater . Sørg for, at din auktion indeholder oplysninger , der fortæller køberen , hvorfor din computer er ideel til spil , hvilken hardware er inde og kvaliteten køberen kan forvente , når du spiller spil .
4 .
Åbn din egen online- butik . Under åbning mursten og mørtel butikker kan koste dig tusindvis af dollars , at åbne din egen e-handel butik vil køre dig så lidt som $ 6 om måneden for web -hosting-tjenester . Hverve sig af en professionel webdesigner , hvis du ikke er bekendt med opbygning af en hjemmeside . Du sælger high -end computere , så din hjemmeside skal forlade det indtryk, at du er computer kyndige .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:fejlfinding af hp 932c printer 

Kommentarer

Code:
change