hvordan man kan udføre fejlfinding på en Lexmark x4270 farvepatron manglende fejl

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-26

Lexmark X4270 inkjet printer er udstyret med en LCD- panel på toppen af enheden til at vise printerstatus og advare brugeren om eventuelle problemer . Et potentielt problem er at få fejlmeddelelsen " Color blækpatron Missing " , selvom både farve og sort-blækpatroner er installeret . Printeren er designet til ikke driften, hvis begge blækpatroner er på plads . På sit produkt supportwebsted Lexmark bemærker , at problemet kan være en defekt patron . Fejlfinding af fejlmeddelelsen kunne spare en tur til værkstedet .

Du skal bruge:
blækpatroner


1
Tænd for printeren og træk betjeningspanelet fremad , så rejser plastkappe ved at løfte lige . op fra de forreste . Dækslet vippes mod tilbage i oprejst position . Vent, indtil printeren transport for at stoppe bevægelse . De to blækpatroner vil stoppe med lastnings position nær centrum af printeren .
2 .
Træk hver patron frem og løft opad for at fjerne fra printeren , og luk derefter printeren låget og kontrolpanelet .
3 .
Tryk på " Power " knappen i øverste venstre hjørne i kontrolpanelet for at slukke printeren , og tryk derefter på den igen for at skifte tilbage på . Hvis et " 1203 fejl " vises på LCD -skærmen på betjeningspanelet , er problemet med selve printeren og reparationer kan være nødvendige. Hvis skærmen viser " Color blækpatron mangler , " Problemet er sandsynligvis en defekt patron .
4 .
Træk kontrolpanelet fremad og løft låget til at geninstallere de to blækpatroner . Farveblækpatronen installeres i venstre side af rummet . Skub hver patron tilbage , indtil den klikker på plads .
5 .
Luk printerdækslet og sikre kontrolpanelet i position . Hvis " 1203 fejl " viser nu , er farveblækpatronen defekt og skal udskiftes .

gode råd og advarsler


 • Hvis blækniveauet er lavt i farvepatron , kan det være at sende forkerte sensor signaler til printeren . Fjern patronen og ryst den forsigtigt fra side til side for at omfordele blæk , derefter geninstallere og afprøve printeren.
 • Lexmark advarer om, at ikke- Lexmark- tonerkassetter , må ikke udføre eller arbejde med alle printerens funktioner , herunder eventuelt udløser en "mangler blækpatron " fejlmeddelelse. Selvom patronen kan være fuld og fungerer korrekt , vil printeren ikke udskrive med en fejlmeddelelse .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man bruger en Epson Perfection 3170 Photo Scanner   

  Kommentarer

  Code:
  change