hvordan man omformatere en dell e1405 bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-13

Den E1405 Inspiron laptop er en model, der er produceret af Dell . Kendt for sin lange batterilevetid og overkommelig pris, E1405 er en af de mere populære modeller . Nogle gange , når en computer oplever problemer eller behov , der skal renses , anbefales det at omformatere den . Ved at omformatere din Dell E1405 , er det muligt at returnere det til den oprindelige betingelse, at den blev købt i.

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk eller DVD -diske
Operativsystem installationsdisk .


1 .
backup af dine data . Overføre filer på en ekstern harddisk eller optage på diske . Brug DVD-R -diske , hvis du har en dvd- brænder , fordi de har mere plads end CD-R'er .
2 .
Deaktiver alle anti -virus software og indsætte en Windows- installation disk . Afhængigt af hvornår computeren blev købt , vil operativsystemet være XP , Vista eller 7 .
3 .
Klik på " Installer nu . " Vælg det sprog og den tid -format. Klik på " Næste "for at fortsætte .
4 .
Indtast produktnøglen og accepterer vilkårene i tjenesten . Produktet er placeret på bagsiden af installationsdisken emballagen .
5 .
Overvåg din Dell E1405 . Reformateret proces kan tage , så længe flere timer at gennemføre . Holde et vågent øje med den og genstart din bærbare computer, når den er færdig .
6 .
Kør Windows Update og installere driverne . Dette vil sikre , at dit operativsystem er up-to-date og din hardware er i orden .
7 .
Geninstaller alle software og anti-virus programmer . Før tilslutning til internettet , skal din computer være ordentligt beskyttet .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke har en installations -disk, kan du tage din bærbare til en computer reparationsservice at få det professionelt omformateret til en gebyr .
 • altid lave en sikkerhedskopi af alt det, du vil gemme , fordi det vil blive slettet i løbet af omformatering .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man tilføjer en seriel port til en Compaq Computer   

  Kommentarer

  Code:
  change