hvordan man opbygger en musikproduktion pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Med fald i teknologi priser og en stigning i kapaciteten inden for forbruger -plan elektronik , der bygger et hjem pladestudie i stigende overkommelig . I centrum af en god lydstudie er computeren, som registrerer lyden , og er centrum for blanding og post-produktionsproces. Building man tager en vis opmærksomhed for detaljer og en præcis viden om det ønskede resultat
1 .
Installer en stor harddisk . En mangel på plads på harddisken begrænser mængden af lyd , som du kan gemme , men også sinker computeren . Overvej at købe en ekstern harddisk og bruge det kun til lydfiler .
2 .
Opgrader computerens RAM . Du bør have mindst 1 GB RAM til lydproduktion , selv om det er muligt at bruge mindre . RAM er den nemmeste måde at forbedre en computers ydeevne , tilføjer RAM vil ofte løse træghed og problemer i indspilningsprocessen
3
Køb en lyd i høj kvalitet kort , der har MIDI indgange , . 1 /8 " lydstik og støtte til multi-tracking .
4 .
Connect skærm i høj kvalitet højttalere lydkortet 's lydudgang . Jo mere klarhed du får fra højttalerne , jo mere præcis din redigering vil være .
5 .
Installer en CD- R-drev på computeren , hvis det er nødvendigt . Næsten alle computere leveres med CD-R -drev , som er nødvendige for distribution af din musik .
6 .
Installer en multi-track audio optagelses program på computeren . Der er en bred vifte af brænderprogrammet at vælge imellem ( og en bred vifte af priser ) . Hvis du ønsker at producere professionel kvalitet optagelser , overveje at købe en top -of-the- line program .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du udskifter harddisken på en Dell Latitude D820 

Kommentarer

Code:
change