hvordan man tilføjer en harddisk til en eksisterende computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-27

Det er forbløffende , hvor hurtigt selv store harddiske vil fylde op med data , når du tilføjer musik , billeder og film til dem . En af de nemmeste løsninger på dette problem er at tilføje en ekstra harddisk . Der er to grundlæggende metoder til at tilføje en harddisk til en eksisterende computer . Den ene er simpelthen at tilføje en ekstern USB- harddisk . Mens det er nemt , eksterne harddiske tendens til at være dyrere end interne modeller , og da de ikke er beskyttet af computerens kabinet , kan de være mere modtagelige for skader . Hvis du har en åben harddiskpladsen i din computer , den anden mulighed er at tilføje en intern harddisk

Du skal bruge: .
ekstern USB-harddisk eller et kompatibelt intern harddisk
Flad skruetrækker .
Elektrostatisk afladning rem .

Ekstern harddisk Instruktioner


1 .
Sæt USB- kablet og strømkablet ind i din eksterne harddisk . Sæt strømkablet i en arbejdsgruppe stikkontakt . Starte din computer så godt.
2 .
Installer eventuel software, der fulgte med din eksterne harddisk . Flere eksterne harddiske leveres med software -pakker , der skal være installeret , for at køre til at fungere ordentligt .
3 .
Sæt den anden ende af USB- kablet i en ledig USB -port på din computeren. Vent til computeren at genkende drevet . På dette tidspunkt kan du bruge dit styresystems drev formateringsværktøjet at formatere drev, hvis det ikke allerede er formateret . Efter dette, kan du begynde at bruge disken til at gemme data .

Intern harddisk Instruktioner


1 .
Fjern alle kabler fra computeren . Tag netledningen , afbryde tastatur, skærm , mus og andre enheder . Placer din computer på et stort skrivebord eller tabel , så du har masser af arbejdsplads .
2 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning ( ESD ) rem til håndleddet . Fastgør den anden ende til noget metal til jorden selv . Manglende korrekt jorden selv kan føre til statisk elektricitet beskadige din computer .
3 .
Fjern sidepanelet på din computer . Alle computer tårne er forskellige , så du bliver nødt til at undersøge dine egne tårn , før du fjerner sidepanelet . Flere nyere modeller kan du bare skubbe panelet mod bagsiden af computeren for at fjerne det . Andre tårne vil have to eller tre skruer på bagsiden af computeren holde sidepanelet i.
4 .
Find den tomme harddiske i din computer . Typisk vil de blive placeret mod fronten af computeren , under det optiske drevpladser .
5 .
Sæt jumperne på din nye harddisk . Jumpere er placeret på bagsiden af harddisken . Indstil jumperne på dit nye drev til " Slave . "
6 .
Skub det nye drev til et åbent drevplads . Nyere computere har plastklemmer , der giver dig mulighed for at skubbe og låse drevet på plads . Ældre tårne kan kræve, at du skrue drevet ind i båsen med monteringsskruer , der fulgte med dit drev .
7 .
Sæt en strømkabel fra strømforsyningen strømmen input på drevet . Vedhæft en datakabel fra drevet til mor bord på din computer . Igen konfigurationer varierer , så det kan bidrage til at henvise til dokumentationen til din mor bord for at finde den rigtige indgang slot .
8 .
Sæt sidepanelet på dit tårn . Tilslut din periferiudstyr og starte op din computer . Når computeren er fuldt opstartet , bør du se den nye drev i dit operativsystem .

gode råd og advarsler


 • altid holde dig jordet , når du laver noget arbejde inde i din . computer
 • Der er to almindelige typer af harddiske : PATA og SATA . Købe et drev , der er kompatibel med computerens bundkort .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan konfigurere min acer skærm med min HP computer   

  Kommentarer

  Code:
  change