laptop brugertips

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-06

Med nye funktioner løbende bliver tilføjet til mobiltelefoner , har oplysninger bliver mere tilgængelige for mobile brugere , og den bærbare computer er også ved at blive en mere populært værktøj . Som en bærbar computer bruger , kan du drage fordel af at vide, hvordan man kan være mere villige til at bruge din laptop i forskellige situationer , hvordan man passer til din bærbare computer og hvordan du får det maksimale ydeevne fra din bærbare computer .

Hvad skal Pack med din bærbare computer

Ifølge Melbourne , Australien , PC User Group , at være parat til at bruge din laptop til enhver tid , du har brug for at pakke mere i din bærbare computer taske end bare strøm batteriet oplader . Pack en back-up batteri med dig og holde det opladet i tilfælde af din primære batteri løber ud . Nogle hoteller og campingpladser områder har Ethernet -porte , men ingen trådløs internetforbindelse , så tag en 20- fods Ethernet -kabel med dig at oprette forbindelse til internettet i disse situationer. I nogle tilfælde kan der ikke være adgang til højhastigheds- internet på alle , hvilket betyder at du skal pakke en modem til en standard telefon -forbindelse eller et trådløst modem . Hvis du rejser internationalt , så glem ikke at have en strømforsyning kit , der arbejder i internationale stikkontakter . Du bør også bære en notesbog , så du kan lave en liste over eventuelle mangler ting , som du bliver nødt til at pakke sammen med din bærbare computer på din næste rejse.

Strømbesparende

Ifølge PC Magazine , nogle af de fælles batterisparetilstand tips til en bærbar computer omfatter ikke bruger multimediefiler , når de på batteri , der ikke bruger CD /DVD drev og sænke lysstyrken på skærmen . Andre måder at spare på batteriet indeholder gå ind i kontrolpanelet og slukke porte, du ikke bruger , herunder ekstern skærm havne , ekstra USB-porte og din trådløse internetforbindelse , når du ikke er på internettet . En anden strømbesparende tip er at sikre, at du sætter din bærbare computer på en afkøling pad , når du bruger det i stedet for på en pude eller tæppe . En pude eller tæppe vil blokere op ventilationshullerne , hvilket blæseren til at køre oftere , som bruger flere af dine batteristrøm .

flyvende forordninger

Ifølge virksomhedernes teknologi ressource Tech Republik , skal du tage din laptop med dig som udøver , når du flyver . Må ikke tjekke din bærbare computer i så bagage , som det kunne gå tabt , stjålet eller beskadiget . I lufthavnen sikkerhedskontrollen , bør du placere din bærbare computer af sig selv i en enkelt bin for sikkerhedspersonale at kigge over . Når du kommer fast ind i dit flysæde , før du tænder din computer , er det en god idé at spørge om tilladte laptop brug på fly , som hvert flyselskab har særlige regler . Hvis du bruger din bærbare computer mens du flyver er kritisk , skal du kontakte flyselskabet om sin laptop brugsregler , før du køber din billet .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kontrollere laptop batteri levetid på ThinkPad T61 

Kommentarer

Code:
change