ting at sætte på flash -drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

En flash -drev er en lille enhed du sætter i USB- porten på din computer . Du kan flytte eller kopiere næsten alt på din harddisk til flash- drev . Flash -drev kommer i mange forskellige memory størrelser såsom otte gigabyte ( GB ) og 32 GB . En flash -drev vil passe ind i lommen og kan tilsluttes til en anden computer , som giver dig adgang til de filer , du har gemt .

Familie Dokumenter

Forsikringsselskaber fortælle dig at gemme vigtige juridiske og finansielle dokumenter i et sikkert pengeskab , så i tilfælde af et hus brand eller andre katastrofer , er de sikkert. Med brug af et flashdrev , kan du have en anden back-up af vigtige filer . Kopiering af elementer såsom realkreditlån papirer , forsikring oplysninger , din vilje og ægteskabelig papirer på en flash- drev til opbevaring . Hold flashdrevet i et sikkert sted uden for dit hjem , eventuelt din pengeskab . Du kan tage videoer i dit hjem til at dokumentere dine ejendele og inventar for forsikrings formål og gemme videoer på , at flash- drev . Opbevare kopier af vigtige dokumenter på et flash- drev med dig giver dig hurtig adgang til dem , når der er behov , og giver dig mulighed for at sende kopier via e-mail , uanset hvor du er .

Arbejde

Hvad enten du tager arbejde med hjem fra kontoret eller arbejde fra fjerntliggende steder , ved hjælp af din flash -drev som en bærbar desktop betyder, at du altid har adgang til vigtige arbejde dokumenter og projekter . Gem instruktionerne til et projekt du arbejder på , design, du er midt i at skabe og kundekontakt oplysninger på din flash-drev . Hvis du rejser til arbejdspladsen under dit arbejde oplysninger om et flash -drev betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at glemme noget vigtigt på dit skrivebord . Du kan også gemme visse edb-applikationer på din flash -drev til brug på dage du arbejde væk fra kontoret.

Memories

Gem fotos , videoer og andre særlige minder fra din computer til din flash -drev . Foto og video filer kan fylde en masse plads på harddisken på din computer . Når du gemmer disse filer på din flash -drev , du frigøre den plads til andre ting . Har billeder på et flash- drev giver dig også mulighed for at få dine billeder trykt i en butik . Mange butikker har selvbetjening foto centre, der giver dig mulighed for at tilslutte din flash -drev og udskrive fotos på maskinen . Holde fotos på din flash -drev ligner bærer rundt på et fotoalbum , bortset fra at flashdrevet er meget mere hi-tech og optager mindre plads .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan adskille & udskifte batteriet i en hk 48G 

Kommentarer

Code:
change