hvordan man kan omdøbe en Windows Presentation Foundation ( WPF ) ansøgning

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2010-01-12

I den nuværende version af Microsoft Visual Studio , er det en manuel betjening til at ændre navnet på en Windows Presentation Foundation ( WPF ) ansøgning. Ved første øjekast forekommer det, at alt hvad du skal gøre er at omdøbe den ved at højreklikke på XAML fil i Visual Studio og vælge Omdøb . Når du har indtastet et nyt navn og tryk enter , den . XAML filen og den tilhørende kode bag . vb -filer gemmes med et nyt navn . Dog vil du opdage, at når du forsøger at køre din ansøgning, vil det gå ned
1 .
Åbn Microsoft Visual Studio og starte en ny standard Windows Presentation Foundation ansøgning . Som standard hovedvinduet har en kedelig navn " Window1 " .
2 .
Højreklik på Window1. xaml og vælge Omdøb i den sammenhængsafhængige menu . Skriv et mere meningsfyldt navn , f. eks MyKillerApp og tryk enter . Læg mærke til Window1. xaml og Window1. xaml. vb er omdøbt til MyKillerApp. xaml og MyKillerApp. xaml. vb .
3 .
Dobbeltklik på Application. xaml filen . Den StartupUri er stadig peger på Window1 . XAML . Ændre det til MyKillerApp. xaml .
4 .
Åbn MyKillerApp. xaml filen . Ændrer x : Class=" Window1 " og title=" Window1 " attributter til x : . class=" MyKillerApp " og title=" MyKillerApp " henholdsvis
5
Åbn MyKillerApp. xaml. vb filen . Bemærk det Class er stadig kaldes Window1 . Skift klassen navn til MyKillerApp .
6 .
Gem dit projekt og køre den nye Windows Presentation Foundation ansøgning . Det skal køre ordentligt nu .


Previous:hvordan du opretter en batchfil til at kopiere på Windows opstart Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change