hvordan du installerer Windows Mobile 5,0 Pocket PC SDK

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-04

Mange bærbare Windows-baserede enheder som f. eks Pocket PC'er og mobiltelefoner køre ældre versioner af Windows Mobile operativsystem som Windows Mobile 5,0 , fordi det er op til producenterne af disse enheder for at afgøre, om det er i deres interesse for at teste og frigive opdatering af operativsystemet --- og mange gør ikke. Derfor , hvis du udvikler software til Windows Mobile , kan det være i din bedste interesse at sørge for , at dine programmer i Windows Mobile 5. 0. Microsoft gør Software Development Kit ( SDK ) til Windows Mobile 5 . 0 gratis til rådighed . Windows Mobile 5,0 SDK kan udviklere afprøve deres applikationer i et virtuelt miljø og bekræfte, at de virker korrekt , før at løslade dem til offentligheden

Du skal bruge: .
Microsoft Windows Server 2003 eller Windows XP
. Microsoft Visual Studio 2005 .
Microsoft ActiveSync .


1 .
Åbn en webbrowser og gå til download siden for Windows Mobile 5,0 SDK ( se " Resources " ) . Klik på den grå " Download "knappen i den blå ramme øverst på siden . Efter et øjeblik , vises en download-vindue . Gem Windows Mobile 5,0 SDK til skrivebordet .
2 .
Dobbeltklik på filen " Windows Mobile 5,0 Pocket PC SDK. msi " på skrivebordet , når overførslen er færdig.

3 .
Klik på "Næste ", når Windows Mobile 5,0 SDK installationsguiden vises .
4 .
Læs vilkår , der er skitseret i slutbrugerens licensaftale til Windows Mobile 5,0 Pocket PC SDK . Hvis du vil fortsætte installationen , skal du vælge alternativknappen " Accepter "og derefter klikke på " Næste . "
5 .
Indtast dit navn , og hvis det er relevant, navnet på den virksomhed, som du arbejder for . Klik på " Næste ".
6 .

Klik på knappen "Næste" for at installere Windows Mobile 5,0 SDK i standardmappen , eller klik på " Change " knappen, hvis du ønsker at vælge en anden mappe .
7 .

Klik på " Install " knappen for at installere Windows Mobile 5,0 SDK til den mappe , du valgte.
8 .
Klik på " Afslut " knappen , når installationen er færdig.

Tips og advarsler


  • Windows Mobile 5 . 0 SDK kræver Microsoft Visual Studio 2005 til at fungere som en ægte software- udvikling miljø . Visual Studio 2005 er en kommerciel software produkt, og er ikke tilgængelig gratis . Men den anden forudsætning for at køre Windows Mobile 5,0 SDK-ActiveSync-er gratis ( se " Ressourcer ").


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:scripting -værktøjer til Windows     

    Kommentarer

    Code:
    change