hvordan man åbner en windows program ved hjælp af Visual Basic

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-05

På et tidspunkt er du måske finde det gavnligt at køre et Windows-program under Visual Basic . For eksempel kan du nødt til at åbne og arbejde med et andet program , mens en Visual Basic-program udfører . Den multitasking kapaciteter Windows lader dette ske . En enkelt Visual Basic kommando udretter opgaven , så længe du ved, hvor på computeren for at finde den eksekverbare fil , der åbner den ønskede anvendelse . På baggrund af denne viden og et par linjer kode, " Shell " kommandoen i Visual Basic klarer resten .
1 .
Opret en ny Visual Basic -program ved at klikke på " Standard EXE " skabelon , når Visual Basic åbner . Dette giver en grundlæggende form for et eksempel på åbne programmer med " Shell " kommando . Klik på " File " og " Save Project As " indtaste en form navn og projekt navn som du bliver bedt om i de små vinduer der kan åbnes . I dette eksempel bruge " OpenWindowsApp " som formularen navn og " Åbn Windows App " som projektets navn . Visual Basic vil tillægge standard suffikser , " . frm " til form og " . VBP "til projektet navnet .
2 .
Tilføj en " OptionButton " til den form ved at dobbeltklikke klikke på denne kontrol i " Toolbox " panel på venstre side af skærmen . Ikonet for denne knap i værktøjskassen består af en lille cirkel med en prik i midten . Klik på dette kontrolelement i formularen for at se ejendomme i højre panel . Dobbelt -klik på " Caption " ejendom i listen for at fremhæve standardnavnet . Ændre dette til " Notesblok . "
3 .
Gentag Trin 2 for at tilføje yderligere to OptionButtons til formularen , ændre billedteksten ejendomme til den anden til " Internet Explorer " og den tredje til " Command Prompt . "

4 .
Dobbeltklik på " CommandButton "ikon , en lille rektangel i en større plads i værktøjskassen , at tilføje denne til formularen . Skift billedteksten ejendom denne knap for at læse " Open Application . " Tilføj en anden CommandButton til formen på samme måde , men gør denne billedtekst læse " Exit ".
5 .
Klik på " Vis "og derefter " Code " i øverste niveau menu . I vinduet Kode følgende linjer type nøjagtig som vist :

Private Sub Command1_Click ( )
Dim Programnavn As String

Hvis Option 1=True Derefter
Shell " Notesblok " , vbNormalFocus
ElseIf Option2=True Derefter
Shell " C : \ Programmer Files \ Internet Explorer \ iexplore. exe " , vbNormalFocus
ElseIf Option3=True Derefter
Shell " C \ windows \ system32 \ cmd. exe " , vbNormalFocus

Else : Programnavn=InputBox ( " Hvad program vil du åbne " )
Shell Programnavn , vbNormalFocus
End If

End Sub

Private Sub Command2_Click ( )
End
End Sub
6 .
Tryk på " F5 " for at køre programmet . Når du vælger en af de givne muligheder og klik derefter på " Åbn Programstyring , " det tilknyttede program vil køre i et nyt vindue . Hvis du ikke vælger en af disse valg , og du bare klikke på " Åbn Programstyring " knappen , vil en prompt vises , der anmoder om navnet på programmet . Du skal så give den fulde sti til den eksekverbare for det relevante program . Hvis ansøgningen findes i systemet stien , som " Notesblok " betyder i trin 5 , så kan du springe det fulde stinavn .

gode råd og advarsler


 • Brug Windows Stifinder til at identificere den fulde sti til andre Windows-programmer og derefter enten erstatte disse med eksempler her eller bruge " Shell " kommando . som du ønsker i dit eget Visual Basic applikationer
 • Den mindste fejl i indtastning en ansøgning sti og filnavnet vil opdrage en " ' Run-Time Error 53 ' : File not found " og få programmet til at ophøre med at virke .


 • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du installerer Windows Mobile 5,0 Pocket PC SDK   

  Kommentarer

  Code:
  change