hvordan man kan dele en printer med Windows XP og Vista

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-31

Når du bruger en printer du er i stand til at tilslutte og bruge mere end én computer med enheden . Selv om computerne kører forskellige operativsystemer , som Windows XP og Windows Vista , kan du forbinde de to maskiner til printeren , og den vil fungere korrekt uden spørgsmål , selv om installationen er lidt anderledes mellem de to systemer .

Du skal bruge:
2 computere
. Windows XP .
Windows Vista .
Printer.
Driver Installation disk .
Internetforbindelse.
USB- splitter kabel .
USB-kabel ( r ) .


1 .
Tilslut USB- splitter kablet i USB- porten på bagsiden af printeren. De splitter kabel kan du tilslutte både computere til printeren . De splitter kabel ligner en " Y. " Den nederste stik på " Y " er , hvad forbinder til printeren .
2 .
Sæt et USB -kabel til et af de frie ender af USB- splitter kabel og stik den i en ledig port på en computer . Gentag denne proces med den anden USB-kablet til en USB- port på andet kabel . Hvis begge computere og printeren er tændt , vil de computere angiver, at de har opdaget et nyt stykke hardware .
3 .
Indsæt driverinstallationen disk i Windows XP computer . Vent for føreren installationsguiden til lanceringen. Accepter licensaftalen og følg vejledningen for at fuldføre installationen af driveren.
4 .
Start internetbrowseren på Windows Vista- computer . Naviger til fremstilling hjemmeside på printeren, og vælg " Support og downloads . " Vælg din printermodel og vælg Windows Vista som styresystem . Den tilgængelige driver vises .
5 .
Klik på den driver , og lad det downloade. Dobbeltklik på den downloadede fil , når det er færdigt . Om et øjeblik føreren installationsguiden belastninger for Windows Vista -operativsystemet. Følg anvisningerne for at afslutte installationen af driveren.
6 .
Klik på " Start "knappen på en af computerne , og vælg " Printere og faxenheder . " åbnes et nyt vindue med den angivne printer . Højreklik på printeren og vælg "Deling . . . " Et nyt vindue belastninger .
7 .
Vælg " Deling "fanen og klik på " Del denne printer " og derefter klikke på " OK ".


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:kan du ændre harddiske i Windows XP ? 

Kommentarer

Code:
change