hvordan man kan klone en bærbar harddisk med Windows XP

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-28

Kloning en computers harddisk er en god måde at sikkerhedskopiere dit system , men kloning kan også bruges til at overføre en hel harddisk fra en computer til en anden . Det er ofte mere effektivt at klone en harddisk i stedet for frisk installere et operativsystem , fordi frisk installation vil ikke blive overført alle dine gemte data . Der er en række freeware -programmer til rådighed , så du kan klone en harddisk , men de fleste freeware -programmer har begrænsninger

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
. Harddisk kloning software .


1 .
Installer en ekstern harddisk på din bærbare computer. Eksterne harddiske kan købes i de fleste computerforretninger og sæt den i en USB- port på en computer . Der henvises til harddisken anvisninger eller software til installation.
2 .
Download harddisk kloning software , såsom Norton Ghost eller HDClone 3,8 . Der er en række programmer tilgængelige online . De næste par trin vil variere lidt afhængigt af det program, du bruger , men de vil være ens .
3 .
Installer dit valgte program og åbne det . Dette bør få en grænseflade vindue med en række muligheder såsom " Clone "," Create Virtual Partition "og " Peer to Peer . "
4 .
Klik på " Klon ". Dette vil bringe et nyt vindue med en mulighed for at vælge " Source ", som er det drev, du ønsker at klone , og " Destination ", som er stedet, hvor du ønsker at kopiere harddisken til .
5 .
Vælg det drev , du ønsker at klone i " Source " og vælge din eksterne harddisk i " Destination "valgmulighed .
6 .
Klik på " Next ", indtil du når frem til en bekræftelse vindue . Dette vil have en mulighed for at " Run Now ", som vil begynde kloning processen .

gode råd og advarsler


 • Tilbage op nogen vigtige arkiver , før kloning din harddisk , hvis noget sker i kloning processen .
 • Hvis du ønsker at klone din bærbare harddisk til en anden computers harddisk , kan du bruge et Ethernet-kabel til at forbinde to computere , og vælg den anden computer som " destination . " De fleste kloning software giver dig mulighed for at oprette en ny partition , så du ikke mister alle data fra den anden computer .
 • Mange freeware kloning software vil oprette en partition til at sætte harddisken 's oplysninger ind. Hvis den nye harddisk er ny , vil resten af rummet være partitioneret og ubrugelige . Du kan løse dette med en opdeling software som Ranish Partitionering Manager .
 • Undgå at afbryde harddisken kloning processen , da dette kan medføre, at data går tabt .
 • Mange kloning programmer vil kræve din destination harddisk for at være ny eller nyformateret skal bruges til en destination .


 • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan kopiere en harddisk til en anden med Windows XP   

  Kommentarer

  Code:
  change