scripting -værktøjer til Windows

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-03

Scripting -værktøjer er programmer , der giver dig mulighed for at forenkle og automatisere Windows opgaver . Scripts give din computer til at udføre visse opgaver baseret på et bestemt tidsplan , så du ikke længere er bundet til din pc for at sende en e-mail på et bestemt tidspunkt eller at køre et bestemt program på et bestemt time .

AutoIt

AutoIt er et freeware scripting program, fungerer ved hjælp af et script-sprog i lighed med BASIC . Det er et kraftfuldt værktøj , der kan gengive centrale strøg og mus bevægelser , og kan interagere med vinduer og programmer .AutoIt kan også arbejde med DLL'er og kan få adgang til Windows API funktioner, der gør det muligt at få adgang til og kontrol hardwarekomponenter . De scripts genereres med AutoIt kan enten være åbnes med AutoIt eller kan opgøres som stand-alone eksekverbare . AutoIt giver dig også mulighed for at skabe grafiske interfaces til din scripts , yderligere at fremme deres funktionalitet og udseende .

OnScript

OnScript er et andet scripting værktøj, der giver dig mulighed for at automatisere det meste alle opgaver , du behøver at gøre på din PC. Det kan gemme dine script som en Visual Basic script , eller i en række andre formater , som f. eks . txt , . bat eller . cmd . OnScript indeholder en kraftfuld script editor , som giver dig mulighed for hurtigt at kode dine scripts , der fremhæver forkert syntaks eller forkert koder for let skrivning og fejlfinding . En fjern version af OnScript er også til rådighed, hvis du har brug for at oprette fjernforbindelse til netværkscomputere at køre scripts på dem , og overvåge status for at køre scripts på disse maskiner . OnScript kommer med en prisseddel på $ 75 ( i juli 2010) for den lokale version , og $ 150 ( i juli 2010) til netværket udgave .

WinBatch

WinBatch er et scriptsprog værktøj , der bruger en navnebeskyttet scripting sprog , WIL , specielt skabt til at give den nemme automatisering af de fleste Windows opgaver . Det omfatter hundredvis af precoded opgaver . WinBatch også kommer i en version udstyret med en Compiler , der tager sigte for netværksstyring , som giver komplet system kontrol, herunder streng manipulation og binære fil manipulation .Prisen for WinBatch er $ 99,95 ( fra juli 2010 ) af den simple udgave og 495 dollars ( fra juli 2010 ) for WinBatch + Compiler .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du installerer qbasic med Windows XP 

Kommentarer

Code:
change