hvordan du installerer en ethernet controller på Windows XP

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-06

En Ethernet -controller , også kendt som en Ethernet- kort , er nødvendig for en stationær computer , der skal kunne oprette forbindelse til et kabel DSL-internetforbindelse . Hvis du ikke har det installeret endnu på din computer eller din gamle Ethernet controller er allerede fungerer korrekt , skal du installere nye Ethernet- hardware og sørg for , at dens fører, såfremt det er nødvendigt, er også korrekt installeret

Du skal bruge: .
Ethernet-controller.
Ethernet controller driver .
Netværkskabel .
Skruetrækker .


1 .
Luk computeren ned og sikre, at kablerne er knyttet til det ikke er forbundet til en strømkilde . Skru den ydre beklædning i computeren for at udsætte bundkort og dets komponenter .
2 .
Find en " PCI slot " ved at læse etiketterne skrevet på bundkortet . Etiketten skal være lige ved siden af kortplads, hvor du vil installere Ethernet-controller.
3 .
Placer Ethernet-controller PCI- slot , så det følger den korrekte " ben " . Skub hardware til slot , så det er fast placeret på pladsen. Tæt sikker hardware med skruer , hvis det er nødvendigt .
4 .
Dæk edb-system med sin sag igen og fastgør det med skruer . Tænd computeren og se, om hardwaren fungerer .
5 .
Naviger til " Device Manager "for at se , hvis hardwaren er der genkendes af computeren . Klik på " Start " og indlæse " Control Panel ". Klik på " System " og derefter " Enhedshåndtering ". Kig efter " Ethernet -controllere "eller " Netværkskort ". Hvis du ikke kan se nogen gul eller røde mærker , din hardware installationen er lykkedes.
6 .
Hvis du ser en gul udråbstegn , betyder det, at du er nødt til at installere driveren af Ethernet -controller. Placer software disk eller cd installatør på det optiske drev ( CD /DVD-ROM ) og følg vejledningen på skærmen , indtil du er færdig med installationen . Genstart computeren .
7 .
Test din Ethernet-controller ved at forbinde til internettet . Tænd dit modem og vedhæfte den ene ende af Ethernet -kablet til modemmet og en anden ende til " LAN " ( Local Area Network ) -porten på din computer . Hvis computeren registrerer internetforbindelse, dit Ethernet- controller er oppe og køre .

gode råd og advarsler


 • Andre Ethernet -controllere automatisk kommunikere med computeren ved installation af hardware , hvilket betyder at du ikke behøver at installere eller opdatere drivere for at det kan fungere .
 • Hvis du mister føreren af dit Ethernet- controller , få en kopi af føreren ved at navigere til producentens hjemmeside og downloade din Ethernet driver . Hvis det ikke er tilgængelig fra producentens hjemmeside , kan du prøve andre downloading steder såsom Soft32 og Driverzone .


 • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du installerer en tarantel tastatur på Windows XP   

  Kommentarer

  Code:
  change