hvordan du installerer printere på Windows XP & Windows Professional

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-04

Ligegyldigt hvilken type computer du bruger , er det vigtigt at have en god printer til at producere dit arbejde i papirudgave . Opsætning af en netværksprinter er en glimrende måde at dele system ressourcer og spare penge , mens oprettelse af en ny desktop printer giver fremragende komfort og mulighed for at udskrive fortrolige dokumenter . Uanset om du bruger et netværk eller en lokal printer , er det vigtigt at installere printeren korrekt til optimal ydelse

Du skal bruge: .
installationsCD eller printerdriveren


1 . .
Tilslut printeren kablet fra printeren til computeren . Hvis du bruger et USB-kabel , skal du slutte den firkantede ende til printerens bagside , og den flade ende i en ledig USB -port på computeren . Med en parallel forbindelse lægger den større ende af kablet til bagsiden af printeren, og den lille ende til den parallelle port på bagsiden af din computer .
2 .
Log på til din computer , skal du sætte så printeren til en UPS eller strømstødssikring. Tænd for printeren på og se det nederste højre hjørne af skærmen for den " fundet ny hardware " guiden . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren, og forsøger at finde en passende driver til det .
3 .
Indsæt installations-cd'en , hvis du bliver bedt om . Hvis operativsystemet ikke er i stand til at finde en god chauffør , vil du blive bedt om den cd, der fulgte med din printer . Hvis du ikke har installations-cd'en , kan du installere printeren manuelt via computerens kontrolpanel som skitseret i nedenstående trin .
4 .
Klik på " Start " knappen , og vælg " Control Panel " i menuen . Dobbeltklik på " Printere og faxenheder "fra listen og klik på " Tilføj printer ". Vælg " Lokal printer " fra menuen og se " Automatisk registrering " knappen så styresystemet automatisk vil afgøre, hvilken type printer du har , og installere driveren til det . Hvis den ikke kan finde den automatisk , vil du have mulighed for at vælge fra en lang liste af printerproducenter og printer modeller .
5 .
Vælg " Netværksprinter ", hvis du installerer et netværk printer . Klik på " Næste " og vælger at søge efter en printer via et netværk af printere ved at klikke på " Næste " igen , eller indtast navnet på den server og printeren direkte . For eksempel , din printer navn , hvis navnet på din server er server1 og printer1 , skal du vælge "Opret forbindelse til denne printer : " og skriv " \ \ server1 \ printer1 " i " Navn : "boks . Hvis du udskriver til en printer tilsluttet til internettet , skal du vælge "Tilslut til en printer på Internettet eller på et hjemme-eller kontornetværk : " og skriv " http://server1/printers/printer1/. printer " i " URL : " box
6
Udskriv en testside fra printeren for at kontrollere det er sat ordentligt op . . Undersøg testside og sørg for kvaliteten er god . Hvis testsiden ikke udskrives , skal du fjerne og genindsætter kablerne , så prøv udskriftsjobbet igen .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du installerer en termisk printer i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change