hvordan man bruger en ekstern harddisk til Windows på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-22

En ekstern harddisk er en lagerenhed, der er sluttet til en computer via en USB-port . Nogle grunde til at bruge en ekstern harddisk omfatte besparelse primære harddisk plads , sikkerhedskopiering af vigtige data og bærbarhed . Alle Windows OS er kompatibelt med eksterne harddiske , og der er ikke nogen kompliceret installation procedurer . Uanset om du har brug for backup software eller et dokument mappe , kan det hele gøres ved hjælp af en ekstern harddisk
1
.
Placer eksterne harddisk . Indstil base på en flad rute, der er væk fra varmekilder . Det bør også placeres i et område, der er børne- og kæledyr bevis .
2 .
Tilslut den eksterne harddisk . Sæt den ene ende af strømadapteren til den eksterne harddisk base og den anden ende i en stikkontakt . Slut adapteren ende af USB -kablet i bunden og den anden ende i en tilgængelig USB -port så godt.
3 .
Find dens placering . Klik på " Start " knappen og se "Denne Computer ". Den eksterne harddisk vil enten blive vist som drev E eller F.
4 .
Overfør filer. Kopiere og indsætte filer fra din primære C- drev i den eksterne harddisk . Du kan også trække og slippe filer ind i de ydre folder så godt.
5 .
Afbryd den eksterne harddisk . Højre-klik på " Sikker fjernelse af hardware og Eject Media " ikonet på " Start Menu ". Vælg navnet på den masselagringsenhed og fjern USB- kablet , når du bliver bedt om .

gode råd og advarsler


  • aldrig afbryde eller tage den eksterne harddisk underen filoverførsel


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man får et flashdrev at montere i Windows XP     

    Kommentarer

    Code:
    change