hvordan man kan downloade Windows Media manager til Pocket PC

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-21

Du downloader Windows Media Manager er en simpel opgave . Men du kan ikke være i stand til at bruge Windows Media Manager , medmindre du ændrer nogle programmer på dit system . Det er et program , der svarer til Windows Media Player i at konvertere lydformater . Problemet er, at Windows Media Manager virker kun med Windows Media Player 6,4 , som er meget udbredt i ældre model lomme -pc'er og computere . Årsagen til dette er , fordi de nyeste Windows Media Players , såsom 8 , 9 og 10 , har disse funktioner indbygget , som udelader behovet for at installere en Media Manager.

Du skal bruge:
Anden skærmkort
. To skærmkabler .


1 .
Gå til første led i referencer, som indeholder download-linket til Windows Media Manager .
2 .

Klik på " Download ", og du vil blive taget til en anden side . Download skal poppe op inden for 30 sekunder, hvis ikke manuelt starte download ved at klikke på " Start Download ".
3 .
Vent til download til slut . Når Windows Media Manager er fuldt hentet , kan du installere det på computeren og begynde at bruge det .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan konvertere en Windows ttf til mac 

Kommentarer

Code:
change