hvordan man kan trimme fedtet fra din Windows-baserede system

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-31

Der er flere måder at fremskynde din computer og gøre den mere effektiv . En metode er ved at fjerne filer og programmer, der er unødvendig for driften af computeren eller en softwarepakke

Du skal bruge: .
iPad
Screen Protector ( for IPAD ) .
Mikrofiber klud .


1 .
Hvis computeren er et arbejde computer og derefter én måde at dække plads på harddisken er ved at afinstallere alle spil , der er installeret , når operativsystemet blev installeret . Hvis du har brug for et spil for at omdirigere prøve at installere det på en flytbar enhed .
2 .
Fjernelse ubrugte programmer , der fulgte med computeren , vil frigøre plads på din harddisk . Sjældent brugte filer og programmer kan installeres på et flytbart medie , såsom en flash- drev eller en ekstern harddisk .
3 .
Dokumentation for diverse software kan holdes på det oprindelige medie eller installeret på flytbart medie. Det samme kan gøres for at få hjælp filer.
4 .
Downloadet lyd-og videofiler kan flyttes til en ekstern harddisk eller flyttes til et flytbart medie som et flash-drev

5 .
befri din computer for fragmenterede filer vil skære ned på fedtet findes i filsystemet . » Defrag " er et godt program til at lindre din computer fragmenterede filer .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan du tilslutter et kabel -modem til Windows Me 

Kommentarer

Code:
change