kan du installere Windows XP på et eksternt drev ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-29

Med fremkomsten af eksterne drev , som du kan bære rundt og krog op til næsten enhver computer , i sidste ende de fleste mennesker får den id¨¦ at sætte operativsystem softwaren på ¨¦n . Selv om dette kan være en rigtig god id¨¦ , når du bruger Windows XP som operativsystem , der er nogle hindringer for at overveje

Problemer med Concept

Microsoft , som den virksomhed, gør Windows XP , er sandsynligvis ikke opsat på tanken om kopiering sin software på eksterne drev , og derefter på forskellige computere . For det første mister indtægter , fordi dets licens struktur er , at du betaler på grundlag af antallet af maskiner du bruger softwaren på . Hvis du sætter softwaren på et eksternt drev , kan du bruge den på en række maskiner uden at betale en licens for hver enkelt. For det andet , at risikoen for kopiering og forfalskning gå op , fordi eksterne drev kan dybest set duplikeres som en proxy for at købe Microsofts produkter . Da eksterne drev gå for mindre end , hvad softwaren fuld licens sælger til , er der en fristelse til at snyde systemet . Som et resultat , har Microsoft ikke gør det let at installere XP på andet end en fuld computer .

Løsning Metode

Når det er sagt , nogen finder altid en måde at komme igennem en væg , også selvom det betyder at gå over eller under sagde væggen .

First off, bundkortet af processoren , der vil blive anvendt , skal finjusteres . Dens BIOS har brug for en mulighed for at starte fra en USB- tilslutning . Det betyder, erstatter den normale standard instruktion om at lede efter en installeret harddisk . Dette kan blive tvunget ved at tage en intern harddisk helt , så systemet kan ikke finde det , når man starter .

Installation

Når du kender BIOS vil arbejde efter behov , skal du tilslutte USB-drevet og sætte i anlægget disken . Tænd computeren processor og overvåge og lede efter opsætningen udførelse at forekomme . Opsætningen proces vil kigge efter og identificere USB drev som harddisken til målet.

Først skal du sikre dig, at USB- drev er stor nok til at tage de operationelle programmer. Hvis det er for lille , vil programmet annullere ud . Ved hjælp af en 20 GB eller større eksternt drev vil give masser af pude rum . For det andet , skal du bruge opsætningen til at formatere den eksterne drev til det relevante sprog til installation , normalt NTFS .

Direkte BIOS til Comply

Når den eksterne drev er klar , skal du gå tilbage til processoren i starten og instruere BIOS til at lede efter USB -drev første i boot prioritet . Dette vil tvinge den til at bruge ekstern USB- drev først , før nogensinde på udkig efter et internt drev . Derefter , når du er hooked op , vil den eksterne drev dominerer styresystem som standard

Option : . Prøv forskellige partitioner

I stedet for at bytte ud mellem drev , et alternativ er at bruge eksterne drev , efter at den er lastet med Windows , som en anden partition . Drevet tilsluttes til computeren for at dette virker , men BIOS kan konfigureres til at se både harddisk og eksterne drev som forskellige partitioner

Option : . Windows Virtual Drive

Hvis du er villig til at bruge nogle penge på en mobil pc , men du ikke ønsker besværet med en netbook eller bærbar , Windows Virtual PC er noget , der kunne undersøges . Værktøjet giver dig mulighed for at etablere og drive forskellige virtuelle maskiner på samme fysiske computer .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan opgradere en motherboad uden at geninstallere Windows XP 

Kommentarer

Code:
change