Fordelene ved bærbare touch -skærme

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-18

Med touch-screen -teknologi bliver mere fremtrædende i mobiltelefoner , digitale kameraer og bærbare computere , flere og flere programmer bliver designet til at drage fuld fordel af denne nye teknologi . Hvis du søger i picking up en bærbar computer med touch-screen muligheder, du skal overveje en række ting . Selv om hver person har et anderledes syn på teknologi , vil de fleste opleve, at fordelene ved at eje en touch-screen laptop langt opvejer de negative .

Brugervenlighed

Den mest oplagte fordel ved at have en bærbar computer med en touch skærm med brugervenlighed . Selv om nogle nye adoptanter af bærbare computere har et problem at vænne sig til musemåtten , der kommer med næsten alle bærbare computere ved hjælp af en touch-screen laptop er så let som at pege på , hvad program, du ønsker at starte . Afhængigt af bærbare , kan du få en stylus pen til at gøre valget med , men mange bærbare computere nu genkende finger presser . Software designet til at udnytte den skærm gør berøringsfølsomme skærme endnu nemmere at bruge .

specialiserede funktioner

Visse former for touch-screen laptops kommer med en stylus pen , som er designet til brug sammen med computeren for at navigere vinduer og bedre gennemse computeren . Visse computere leveres med et særligt software , der arbejder med touch-screen kapaciteter, herunder håndskriftsgenkendelse. Med denne kan du bruge en stylus pen til rent faktisk at skrive , hvad du ønsker at sige , og computeren vil oversætte det til tekst for dig . Denne særlige funktion er fremragende til at tage noter .

Grafisk Design

Et klar fordel , at touch-screen bærbare computere har i forhold til konventionelle bærbare computere er i inden for grafisk design . På et konventionelt bærbar , ville du nødt til enten at møjsommeligt spore hvert billedpunkt med musen pad eller investere i et dyrt tablet , der forbinder til maskinen . Med touch-screen laptops og specielt touch-screen laptops med stylus penne , er grafisk design så let som at trække et billede på et stykke papir . Dette gælder især , hvis du har fotoredigering software som Photoshop . Disse programmer har ofte features designet specielt til touch-screen bærbare computere .

størrelse og pris

Touch-screen bærbare computere har en tendens til at være mindre i størrelse end andre bærbare computere. Dette skyldes, at mange touch-screen laptops ikke behøver at have pladsen under tastaturet for en musemåtte , selv om nogle stadig gør . Andre bærbare computere , som HP TouchSmart tm2 , spare plads og produktionsomkostninger ved at fjerne det optiske diskdrev .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Dell Inspiron 1300 bærbar harddisk 

Kommentarer

Code:
change