Hvordan kan jeg refill min Brother MFC -440 blækpatroner ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-23

Brother MFC -440 er en høj kvalitet desktop printer med flere funktioner . Det udskrives , scanninger og kopier dokumenter , billeder og fotos . Denne printer kræver LC51BK blækpatroner . Når den er tom , har du to muligheder : Udskift patron med en ny , eller refill patronen med en kompatibel refill kit . Sidstnævnte sparer penge , men kræver lidt ekstra tid . Forvent at bruge cirka 20 minutter at udføre refill

Du skal bruge: .
barberblad
Brother MFC -440 blækpatroner refill kit .
Aluminum båndet.


1 .
Åbn patronen skal med et barberblad , spaltet etiketten over sømmen mellem de to halvdele . Træk de to halvdele åbne forsigtigt med hånden .
2 .
Fyld refill kit sprøjten . Stik nålen af sprøjten ind i blækhus og træk tilbage stemplet . Fjern kanylen fra blækhus .
3 .
Skub kanylespidsen i toppen af patronen , punktering filmen . Tryk ned på stemplet i sprøjten til at injicere blækket indersiden af patronen . Watch som blækket fylder patronen og stopper med at trykke stemplet , før det bliver for fuld .
4 .
Fastgør punktering hullet med et stykke aluminium tape . Saml patronen ved at rette kanter af de to halvdele og trykke dem sammen .
5 .
Sæt patronen tilbage i printeren . Kør et par rengøringer og derefter udskrive en testside for at sikre, at patronen virker ordentligt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Hewlett Packard Deskjet 812c printer 

Kommentarer

Code:
change