Hvordan slår jeg op for lyden på min toshiba computer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-20

Toshiba -computere er udstyret med flere funktioner til justering af lydindstillinger , herunder den mængde , når du nyder multimedieindhold . Desuden vil eksterne højttalere sluttet til en Toshiba har også en volumenkontrol , som kan indstilles til personlige præferencer. Toshiba -pc'er er typisk sælges med en Windows- operativsystem , der allerede er installeret , så Windows lydstyrken justeringer er stort set de samme på alle Toshiba laptop eller PC. Klikke og skubbe volumenkontrol med en mus tager kun et par sekunder .
1 .
Klik på højttalerikonet i nederste højre hjørne af skærmen i proceslinjen for at åbne et vindue .
2 .
Klik og hold venstre museknap på lydstyrkemærket kontrol , og træk derefter kontrollen op eller ned med musen for at øge eller mindske lydstyrken .
3 .

Klik på Microsoft Flag eller " Start " knappen , afhængigt af operativsystemet, i nederste venstre hjørne for at vælge og klikke én gang på " Hardware og lyd . "
4 .
Klik på " Adjust systemet lyd " for at indstille lydniveauet for de forskellige funktioner på Toshiba ved at klikke og trække skyderen kontrollen. trække kontrollen opad øger volumen .

5 .
Drej lydstyrkeknappen uret på forsiden af en ekstern højttaler sluttet til computeren for at øge lydniveauet .

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig , når du justerer computerens lydstyrke , mens iført hovedtelefoner .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan købe en gateway p - 7811fx laptop     

    Kommentarer

    Code:
    change