Sådan fejlfinder du en HP Photosmart C3100

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-16

HP Photosmart C3100 er en inkjet All -In-One printer . Det betyder , at printeren kan kopiere , scanne og udskrive alle dine dokumenter og fotos . Ligesom næsten alle elektroniske enheder , er HP Photosmart C3100 ikke uden sine fejl , og du kan støde på problemer , når du bruger printeren over tid . Mange af de problemer , du kan støde på er nemt correctable bruger flere fejlfindingsteknikker
en
Sørg for at din HP Photosmart C3100 printeren er korrekt tilsluttet til en stikkontakt , hvis det ikke tændt . Tryk ned på ledningen til at sikre , at det er fuldt tilsluttet stikkontakten . Tryk på power -knappen på printeren igen , og det vil begynde at starte op .
2 .
Tjek din Photosmart C3100 's forbindelse til din computer, hvis afbryderknappen på forsiden af printeren blinker gentagne gange når du trykker på " Start Scan " -knappen. Det blinkende lys betyder , at printeren ikke er i stand til at kommunikere med din computer . Fjern USB- ledning, der forbinder de to enheder fra porten på din computer og indsætte det igen.
3 .
Nulstil dit HP Photosmart C3100 printer , hvis den ikke reagerer på "Udskriv " kommandoen . Tag printerens netledning og vente mindst ti sekunder med strømmen fjernet ledningen . Indsæt netledningen og strøm til printeren igen . Udskrive et dokument , som du vælger at kontrollere , at printeren fungerer korrekt .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en harddisk fra en wd kabinet 

Kommentarer

Code:
change