flash drive fordele og ulemper

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-17

Denne holdbare , bærbar lagerenhed blev først solgt af Trek Technology i 2000 og er nu ofte bruges i stedet for de 3,5 tommers diskette , Re-. skrivbar DVD og Re-skrivbar cd . Uanset om du bruger din flash -drev til at gemme regnskaber , scannede billeder af vigtige juridiske dokumenter , musik eller familie fotos , er det vigtigt at kende fordelene og risiciene ved at bruge denne enhed til at gemme og hente vigtige oplysninger .

Fordele

Gør -filer let tilgængelige. Hvis du er vant til at grave gennem skuffer af accordeon mapper for at finde de oplysninger, du har brug for , en funktion i en flash- drev , du vil forstå , er , at det giver dig mulighed for at udføre en søgning på nøgleord på enheden for at samme fil , når den er blevet scannet og gemt på din flash -drev .

Holdbarhed . En flash -drev kan som regel tåle vandskade , hvis det tillades tid til at tørre helt , før du bruger igen , blev frafaldet , trådte på ( medmindre det er knust og stik er beskadiget i processen ) eller til venstre ubrugt i længere perioder .

Convenience . Da en flash- drev drev kan gå nogen steder du går , er det langt lettere at tage dine data med dig på vej ture end en pc eller laptop og sikre , at det ikke er tabt under en cross country flytning . Du kan have den i lommen ved siden af dit Loose Change og føle sig trygge at vide dit cv , kunst porteføljeinvesteringer og andre dokumenter er i sikkerhed . Da ingen opladning kræves , behøver du kun at bære USB -flashdrev , og ingen andre ledninger eller sager-medmindre du er medbringende ekstra udstyr .

Ulemper

Nem at forlægge . Dette er den største undergang , når eje et flashdrev . Især hvis det ikke er password-beskyttet. Dette er selvom den er fastgjort til din nøglering . At tabe en flash- drev med alle dine personlige oplysninger er som at miste en bærbar computer eller håndskrevet adressebog-når den er væk , det er gået

Kræver adgang til en computer . Mens en mappe , håndholdt arrangør eller Smart Phone alle kan fungere uafhængigt af hinanden, en flash- drev kan ikke . Din flash -drev skal være tilsluttet en pc eller laptop , før du kan gemme eller hente filer .

Fylder USB -port plads på din pc . Dette kan være irriterende , hvis du bruger en bærbar eller PC med begrænset USB -port plads , men kan løses , hvis du køber en USB- hub ( tilføjer 2 eller flere USB -porte til din bærbare computer eller pc ) .

Yderligere Fordele

Prisoverkommelighed . Med 1 GB ( gigabyte ) flash -drev , der tilbydes på hjemmesider for så lavt som $ 5,99 fra 2010 , kan du gemme en masse data uden at skulle købe mapper , brænde dem til disk eller tage plads på dit arbejde /hjemme-pc's harddisk .

Sikkerhedstræk . Der er mærker af flash -drev , der giver brugerne mulighed for at password beskytte flashdrevet, tillader kun adgang til autoriserede brugere . Denne funktion er fantastisk , hvis du er bekymret om nogen har set oplysninger på din flash -drev uden din tilladelse . Fjern flashdrevet fra din computers USB- port efter hver brug Men da password lynhurtig kun kommer op i begyndelsen af en ny flash- drev session og data på din flash -drev er stadig tilgængelig , hvis den er efterladt i en computer uden korrekt lukning den.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en blækpatron til en HP 842c printer 

Kommentarer

Code:
change