hvad der forårsager laser tonerstøv over hele papiret ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-29

Hvis du bemærker sorte pletter og striber på dine udskrifter , den mest sandsynlige årsag er laser tonerstøv . Laser printere bruger en patron fyldt med toner til at oprette dokumenter . Mens det meste af tiden i processen går ganske glat , kan en række ting medføre, at tonerstøv at ende på papiret , hvilket resulterer i en dårlig udskriftskvalitet , spildte udskrifter og spildte penge .

Utætte toner

Et af de mest almindelige årsager til laser toner støv på papiret er en utæt tonerpatron . Hvis en utæt blækpatron er mistanke , er det vigtigt at tjekke patronen med det samme . En lækker patron kan forårsage tonerstøv at infiltrere hele printeren stien , og når det sker, kan være meget vanskeligt at rengøre . At kontrollere tonerpatronen for utætheder , skal du fjerne den fra printeren og sidde det på en hvid farvet klud . Lad toneren til at sidde der, så tjek den klud til tonerstøv . Hvis patronen lækker det vil være nødvendigt at udskiftes omgående.

Løs Toner

Løs toner i printeren stien er en anden almindelig årsag til sorte mærker og striber på papiret . Det mest oplagte sted at begynde at lede efter løs toner er under tonerkassetten selv . Fjern patronen , skal du bruge en lille støvsuger til at opsuge eventuelle løse toner , du finder. Brug støvsugeren på alle tilgængelige områder at fjerne så meget af tonerstøv som du kan. Hvis sorte mærker stadig på papiret , købe særlige printer rengøring plader og køre dem gennem printeren . Disse renseark har en lidt klæbrig overflade , og de vil fange de løs toner , da de går igennem en laserprinter .

Bad Fuser

Den opgave fuser på en laserprinter er at sammensmelte blækket på siden . Når fikseringsenheden begynder at svigte , vedhæftning af farven til papiret begynder at svigte så godt. Hvis du opdager, at blækket smitter af papiret og videre til dine hænder , har du måske en dårlig fuser patron . Disse enheder er designet til at være bruger-udskiftelig , så når dette problem opstår , kan du bare købe en erstatning fuser og installere det selv . Bare sørg for at lukke printeren ned først , gør det muligt at sidde i mindst 30 minutter for at undgå at brænde dig selv og samtidig fjerne de gamle fikseringsenheden .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Dell OptiPlex GX1 anden harddisk 

Kommentarer

Code:
change