hvad er sårbarheder i en biometrisk fingeraftryk ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-23

Biometri er en måde at sikre ting, såsom en bygning , computerfiler eller et sikkert ved hjælp af en del af din krop eller stemme som en nøgle . Fingeraftryksgenkendelse systemer scanne en finger , og måler kamme , stiger , sprækker , mønstre og alt muligt andet , der gør dit fingeraftryk one-of -a -kind . Det system sammenholder derefter udskriftsjobbet mod udskriver i databasen . Hvis den finder en match , får du adgang . Selvom dette kan være en stor sikkerhed system , fingeraftryk biometri har sine svagheder .

fedtpletter

Den gennemsnitlige menneskelige finger har så meget fedt på det , at når en person rører ved en biometrisk fingeraftryksscanner , han efterlader et usynligt mærke på touch pad . Nogle biometriske scannere kan narre ved at bruge fedt pletten efterladt af den sidste person til at bruge scanneren . Den person, der forsøger at få adgang ville simpelthen nødt til at blæse en ånde på scanneren og fugt i udåndingsluften vil hvile på toppen af fingeraftryk , hvilket gør det synligt . Selv om fingeraftryk er inverteret , de nøgleværdier , som mange biometriske scannere kigge efter er der stadig , hvilket betyder mulig adgang . En lignende metode består i at trykke en finger-lignende objekt med en flad overflade mod scanneren overfladen . I sine test , der anvendes Stdot. com en gummy bjørn.

En Live Finger Mold

Det næste metode er en smule mere kompliceret og kræver en person med en arbejdstid fingeraftryk til at hjælpe dig , men det er mere sandsynligt, at arbejde end det tidligere metode . Denne ene kræver tilvejebringelse af en replika af en finger , der har adgang til systemet . Gelatine fingre er fremstillet af gelatine ark eller pulver er så ligner den ægte vare , at hvis det gøres ordentligt , vil scanneren synes, det er . Brug varmt lim , kan du lave en støbeform af den finger, du vil bruge . Efter, at hælde dig gelatine i formen og vent til det er kølet af. Nu , hvis du kan finde ud af den rette mængde pres for at bruge, kan du bruge falske finger at narre scanneren.

Løft en Fingerprint

Stdot. com hævder , at denne metode er den mest sandsynlige til at arbejde , selvom det er også den mest vanskelige . Med denne metode , forsøger den person at få adgang skal have et fingeraftryk fra en person i scanneren 's database . Fingeraftryk kan løftes fra næsten alt den person rører . Denne metode kræver en person til at hælde fotokopimaskine pulver på fingeraftrykket , før du bruger en høj kvalitet digitalt kamera til at tage et billede af den synlige fingeraftryk . Trykket er derefter sætte på en computer , retoucheret og udskrives på en gennemsigtig overflade . En særlig lak anvendes derefter til en forkobret kredsløb , før du placerer den gennemsigtige overflade på toppen . Når UV- lys rammer det , de trykte dele af gennemsigtighed papir " gennemblødt " i kredsløb . Gelatine er derefter hældes over formen for at skabe en tynd " fingeraftryk . "


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg refill min Brother MFC -440 blækpatroner ? 

Kommentarer

Code:
change