hvilke komponenter der er nødvendige for at se tv på en computer ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-10

TV kan være en meget dyr investering . For mange , der mangler på budgettet eller plads i rummet i et nyt TV, det simpelthen kan være ude af spørgsmålet. Men med en tv -tuner , kan du gøre din computer til et fjernsyn . Brug din høj opløsning computerskærmen som en TV-skærm kan spare dig penge og give dig adgang til gratis , over -the-air tv i et værelse i dit hus , hvor et tv ikke er tilgængelig.

TV Kilde

Det selvfølge , at du først får brug for en kilde til at få en tv- signal . Hvis du abonnerer på kabel , skal du blot få et kabel splitter og køre et kabel linje i det værelse, hvor computeren er . Hvis du ikke har kabel , skal du bruge en antenne til at få et tv -signal .

koaksialkabel

For at tilslutte dit TV kilden til din computer , skal du bruge et koaksialkabel . Dette er standard kabel til kabel-tv , samt den foretrukne metode til at koble antenner til modtagere . Sørg for, at kabel, som du får, er lang nok til at nå fra din kilde til hvor din computer er .

TV Tuner

Den sidste komponent, du skal bruge , er en tv- tuner . Det er den enhed , der vil acceptere at signalet fra din kilde og omdanne det til en synlig signal på din computer . Hvis du har en pc , kan du få en tv- tuner -kort, der installeres direkte i bundkortet i computeren . Hvis du har en bærbar computer , kan du få en ekstern TV- tuner , der tilsluttes via USB . Afhængigt af hvilket tuner du vælger , får du forskellige funktioner såsom evnen til at tilslutte andre video-indgange , eller output 5 . 1 lyd. Sørg for at du får en digital ATSC tuner , som NTSC tunere er blevet gjort forældet på grund af tv 's skifte til digitalt tv . Hvis din computerskærm har en høj nok opløsning , kan du få et high- definition -tuner og se HDTV på din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en HP bærbar skærm , når det går mørkt 

Kommentarer

Code:
change