hvordan du får vist blækniveauet i en dell 725 printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-20

Dell 725 Printer er en høj kvalitet printer . Det har billedkvalitet printmuligheder og udskriver op til 13 sider i minuttet . Den avancerede stykke hardware har tre blækpatroner gør udskiftning enkelt og bekvemt . Når man patron løber lave , bare fjerne det og indsætte en ny . Printeren har også en Ink Management System , der fortæller dig , hvornår de skal erstatte disse patroner . Dette gør at administrere dine blæk en brise

Du skal bruge: .
Dell printer


1
Sæt netledningen i stikket bag på printeren . . Sæt ledningen i en stikkontakt . Tænd for Dell 725 printeren . Det vil initialisere printhoveder.
2 .
Forsøg på at udskrive et dokument fra din computer . Som et eksempel , print instruktionsbogen for Dell 725 , eller ethvert andet dokument eller foto på din harddisk . Vælg dokumentet fra dine mapper , og åbne den . Vælg print i topmenuen og derefter på OK for at fortsætte udskrivningen .
3 .
Vent Dell 725 printeren til at udskrive dokumentet . Der vises en meddelelse minde dig om at udskifte blækpatronerne, hvis blækket er lavt . Dell 725 bruger en proaktiv blæk skærm , der sender dig påmindelse meddelelserne, så snart blækniveauer tilgang tom . Hvis der ikke er beskeden , fortsætte udskrivningen og ved hjælp af din nuværende patroner .

manuelt Vis blækniveau


1 .
Klik på dit Dell- printersoftware ikon på skrivebordet til Åbn printerens manager software .
2 .
Klik på Indstillinger i lederen . En anden dialogboks vises .
3 .
Naviger til vedligeholdelse fane på højre nær toppen af boksen . Klik på denne fane , og klik derefter på linket for at se blækniveauer . Dette program vil vise blækniveauet for hver patron på din skærm.


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner HP printere 

Kommentarer

Code:
change