hvordan du fjerner en harddisk fra en wd kabinet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-16

Western Digital ( WD ) sælger en bred vifte af harddiske til brug i din computer og bærbare , eller bare for ekstra lagerplads . De sælger også særskilt indhegninger , der holder deres harddiske , som typisk forbindelse til en computer via en USB , Firewire eller netværkskabel. I nogle tilfælde undlader softwaren på harddisken i kabinettet , men harddisken er stadig OK til brug . I disse tilfælde kan du ønsker at fjerne harddisken fra kabinettet for at genbruge det i en anden sag

Du skal bruge: .
Plastic snage barer .
2 fladt hoved skruetrækkere .
Phillips skruetrækker .


1 .
Tag harddisken ud af strømkilden . Vend det om, og find gummipuder på bunden af kassen . Lirke ud af disse puder med en flad skruetrækker . Skub i de to faner under puder med to skruetrækkere .
2 .
Indsat nylon vip barer mellem bagsiden af sagen og den buede front stykke . Skub den afrundede låget af kabinettet .
3 .
Find plast LED-panel på forsiden af sagen . Træk det fremad ud af sagen . Drej harddisken forsamling til siden og træk det væk fra sagen .
4 .
Skru metal stik kabinettet fra harddisken ved hjælp af Phillips skruetrækker og fjern det fra sag . Skru harddisken fra metal sagen ved hjælp af Phillips skruetrækker . Løft harddisken ud af kabinettet .


Previous:nothing Next:forskelle mellem dual- & multi - core processorer 

Kommentarer

Code:
change