hvordan du fjerner harddisken på en Compaq f750us

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-24

Compaq Presario F750US er en AMD Athlon 64 X2-baserede bærbare computer med en 15,4- tommers widescreen LCD . Som standard indeholder Presario F750US en 120 GB harddisk med en hastighed på 5400 RPM . Men du kan forbedre Presario F750US kapacitet og hastighed ved at opgradere til en højere kapacitet 7200 RPM drev . Hvis du ønsker at opgradere harddisken i din Presario F750US , fjerne eksisterende drev er det første skridt

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
.
Drej Presario F750US off . Fjern hvert kabel fra computeren , så vend den således at batteriet vender opad .
2 .
Tryk og hold plasttappen ved siden af batteriet . Løft batteriet ud af Presario F750US .
3 .
Skru de to Phillips-skruer , som holder ventilerede harddisken dækning til bunden af Presario F750US . Fjern dækslet og sæt det til side .
4 .
Løft harddisken ud af rummet ved hjælp af den sorte trækflig . Efter den udvendige kant af drevet rydder bunden af computeren , skal du trække harddisken mod ydersiden af Presario F750US at frakoble stik inde i rummet .
5 .
Fjern de fire Phillips-skruer , der holder siderne af harddisken til metal transport , og træk derefter drevet ud af vognen .

Tips og Advarsler


  • Når du installerer en ny harddisk i Presario F750US , sted drevet i rummet i en vinkel , så metalkontakterne på siden af drevet går ind i åbningen . Når kontakterne er sat helt , skal du placere resten af drevet ind i rummet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man genstarter en dell computer til som ny betingelse     

    Kommentarer

    Code:
    change