hvordan du installerer 3 1 / 2 diskettedrev på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-08

De fleste computere ikke kommer med en indbygget 3,5- tommers diskettedrev i disse dage . Det er derfor, du kan have brug for en ekstern USB- diskettedrev til at køre floppy disks på Windows XP . Floppy drev er tilgængelige på markedet , og næsten alle af dem er kompatible med Windows XP eller højere . Disse er drevet af et USB-kabel , der allerede indgår i boksen

Du skal bruge:
3
. 5- tommers diskettedrev .
USB-kabel .
Floppy disk .


1 .
Tag diskettedrev og USB- kablet ud af kassen . De fleste af dem ikke kommer med installation diske. De er designet som plug-and- play -enheder .
2 .
Tilslut den ene ende af USB- kablet til diskettedrevet , hvis der ikke er forbundet i forvejen. De fleste af de nyere modeller leveres med et USB- kabel , som er permanent forbundet med bagsiden af diskettedrevet.
3 .
Sæt den anden ende af USB- kablet til en tom USB- port på din computer . Disse er typisk i ryggen eller front eller begge i desktop tårne . Hvis du bruger en bærbar computer , USB- porte er på siderne eller tilbage .
4 .
Vent Windows XP genkender din 3 . 5- tommers diskettedrev . Du bør en se pop-up dialogboks i højre side af proceslinjen , ved siden af uret . Det skal angive, at din computer er klar til at installere dit diskettedrev .
5 .
Vent Windows XP fortæller dig , at enheden er klar til brug .
6 .
Indsæt en 3,5-tommer floppy disk i diskettedrevet .
7 .
Klik på Start- knappen . Klik på "Denne Computer ".
8 .
Find 3,5- tommers diskettedrev . Windows XP vil tildele et drevbogstav til drevet .
9 .
Dobbeltklik på diskettedrevet ikonet for at sørge for sit er tilsluttet korrekt .


Previous:hvordan man kan refill blæk i HP F4280 Next:hvordan man kan ændre bios indstilling på en Windows 2000 server 

Kommentarer

Code:
change