hvordan du installerer en Dell Inspiron 1300 bærbar harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-18

Dell Inspiron 1300 omfatter en fabrik-installeret 60 GB harddisk . Hvis du har brug for et drev med større kapacitet , eller din eksisterende drev er beskadiget eller mangel , købe et nyt drev fra en computer dele forhandler . Arbejder på de indre komponenter i din bærbare computer kan være skræmmende . Men med forberedelse og forståelse , kan du installere den nye harddisk på få minutter uden en computer tekniker

Du skal bruge: .
Anti-statisk rem
Stjerneskruetrækker.


1 .
Wrap en anti-statisk rem omkring håndleddet . Klip den modsatte ende af remmen til en udsat metal del af dit arbejdsområde . Slukke Inspiron 1300 , og frakobl strømkablet og eventuelle yderligere komponenter .
2 .
Flip den bærbare computer på hovedet ned på bordpladen . Skub batteriet frigive kontakten til siden og fjerne batteriet . Tryk på power -knappen én gang for at jorde bundkortet , så vend computeren på hovedet på arbejdsfladen .
3 .
Løsn skruer, der fastgør harddisken dække med en stjerneskruetrækker . Løft dækslet og fjern det . Skub harddisken tilbage mod kanten af den bærbare computer . Tag fat i fanen for enden af harddisken , og løft drevet lige ud af rummet .
4 .
Sæt den nye harddisk ind i rummet og skub den tilbage så drevet lægger ved tilslutningspunkterne . Sæt dækslet over drevet rum og spænd skruerne med en stjerneskruetrækker .
5 .
Installér batteriet ind i rummet , trykke det på plads , indtil slæden låses på plads . Vend computeren om, og tilslut strømkablet og alle andre eksterne enheder . Tænd for strømmen til computeren for at teste det nye drev . Fjerne den statiske strop og sæt den til side .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense fans i en Inspiron 1720 

Kommentarer

Code:
change