hvordan du installerer en usb sammensat enhedsdriver

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-27

En USB- sammensat enhed er en enkelt enhed, der giver flere funktioner , såsom et kombineret tastatur og mus . Disse enheder kræver en driver for at fungere sammen med Windows . En driver er allerede tilgængelig i Windows , så oftentimes du kan tilslutte enheden til USB- porten og installer den Windows-driver . Men nogle enheder, der ikke arbejder med Windows-driver . I disse tilfælde er det bedst at installere driveren , der er inkluderet med enheden til at handle i stedet for USB- sammensatte driver .

Du skal bruge:
installationsdisc'en


1
Sæt USB -kablet til din USB- komposit -enhed i en ledig USB 2,0 stik på computeren . . Vil du vide , hvis det ikke er en USB 2,0 stik , fordi når du tilslutter enheden en advarsel vil pop-up om, at du tilsluttet en high- speed enhed til en lav hastighed USB-port . En " Ny hardware fundet "-guiden vil starte.
2 .
Vælg den mulighed for at installere automatisk , og tryk derefter på "Næste ". Windows driveren begynder installationen . Hvis installationen slutter uden en advarsel enheden er klar til brug . Hvis der er en fejl , skal du indlæse disken og installere driveren fra den .
3 .
Tag enheden og derefter Adskil den, så den " Ny hardware fundet "wizard starter op igen .
4 .
Vælg muligheden for at installere fra en bestemt placering , og tryk derefter på " Næste ".
5 .
Vælg mulighed for at søge alle de drev , og tryk derefter på "Næste ". Guiden vil søge efter og installere driveren fra disken . Tryk på " Afslut ", når det har afsluttet installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man stopper en Mac OS X ekstern harddisk fra ombygning sine arkiver 

Kommentarer

Code:
change