hvordan du konfigurerer en printer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-30

En computer printer er en enhed, der giver dig mulighed for at genskabe digitale dokumenter som tekst og fotos som hårde kopier på papir med blæk . Hver computer bruger har ingen tvivl komme i kontakt med en printer på et eller andet punkt . Hvis du ønsker at oprette en ny printer med din computer, du vil opdage, at mens processen bestemt ikke er svært, men det indebærer et par vigtige skridt , der skal udfyldes korrekt til enheden for at arbejde .
1
Slut printeren til computeren . . Printeren vil have kommet pakket ind med en USB- printer -kabel-Sæt den ene ende af dette kabel i printeren , og den ene ende i din computer på en USB- indgang . Når dette er gjort , er din printer sluttet til din computer .
2 .
Find printerens strømkabel og sæt det til en strømkilde . Dette kan være en UBS batteri-backup enhed , en overspændingsbeskyttelse , en strømskinne eller en almindelig stikkontakt . Printeren skal bruge denne magt for at fungere.
3 .
Placer printeren cd-rom , der fulgte med din enhed i computerens diskdrev . Windows genkender denne cd og indlæse installationsprogrammet .
4 .
Klik på " Install " for at installere printerens nødvendige software .
5 .
Genstart computeren for at afslutte opsætningen af printeren . Når din computer genstarter , vil alt blive oprettet korrekt, og du kan straks begynde at bruge din nye printer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre CMOS-batteriet i en Dell Inspiron 9100 

Kommentarer

Code:
change