hvordan du opretter en partition størrelse

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-14

Din Windows-maskine leveres med et hjælpeprogram kaldet Diskhåndtering . Værktøjet Diskhåndtering er beliggende i Kontrolpanel , og det hjælper dig med at administrere diskpartitioner og mængder . Du kan indstille størrelsen på partitionen , når du opretter partition , men det giver dig også mulighed for at ændre størrelsen på den i fremtiden . Dette er en fordel, hvis du beslutter dig for at give plads til et andet styresystem og dual boot din maskine
1 .
Klik på Windows " Start " knappen , og vælg " Kontrolpanel . "Type " Partition " i Kontrolpanel søgetekst feltet . Dette viser en link der hedder " Oprette og formatere harddisk-partitioner. "Dette åbner Diskhåndtering .
2 .
Højre på den partition på harddisken du vil størrelse . Vælg " Formindsk bind "for at gøre partitionen størrelse mindre . Vælg " Extend Volume " for at gøre det større . Du kan kun forlænge den partition , hvis du har nogle gratis plads på harddisken . Dette åbner et nyt vindue .
3 .
Indtast den mængde diskplads , du ønsker at fjerne i " Angiv hvor meget plads til at skrumpe . "Det betyder at hvis du har en 100 gigabtye harddisk , og du vil formindske den til 90 gigabyte , skal du indtaste " 10000 " i tekstfeltet . Beløbet er i megabyte , så hver 1. 000 megabyte er en gigabyte . Hvis du vælger at udvide volumen , skal du indtaste den samlede mængde plads til at tilføje til den partition . Windows automatisk viser den samlede ledig plads .
4 .
Klik på " Skrump " for at gemme dine ændringer , hvis du vælger at skrumpe den. Klik på " Next " i forlængelse dialogboksen . størrelse på partitionen er opdateret med de nye ændringer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en printhovedet på en hp 7260 Photosmart 

Kommentarer

Code:
change