hvordan du tilføjer en anden SATA harddisk til Windows

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-05

Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) harddiske er en almindelig form for intern lagerenhed , der anvendes i stationære computere. Mange nye computere leveres med et SATA -drev installeret som det primære harddisk, som indeholder operativsystemet , men de fleste bundkort har mere end én SATA -port , som giver mulighed for installation af ekstra SATA-harddiske . Installation af et andet SATA -drev vil kræve en ekstra SATA interface kabel og strømstikket , men selve anlægget er forholdsvis let

Du skal bruge:
SATA harddisk .
SATA interface kabel .
Gratis SATA port på dit bundkort .
Gratis SATA strømstik .
Monteringsskruer .
Computer Manuel .


1 .
Sluk for computeren og tag alle kabler .
2 .
Åben tilfældet med en skruetrækker . De fleste tilfælde har flere skruer langs højre side af ryggen af sagen , der vil tillade at sagen kan indledes .
3 .
Find en åben harddiskpladsen . Harddiske er monteret i båse , der ligner rektangulære rum i metalkasse , der er normalt placeret på forsiden af sagen . Kig efter din nuværende harddisk , der skal være et frit bugt ud for det
4
Skub harddisken ind i båsen med havnene på bagsiden af drevet vender tilbage . derefter montere drevet på plads ved hjælp af monteringsskruer , der fulgte med drevet .
5 .
Slut drevet til bundkortet med et SATA- interface -kabel. Kablet skal komme med din harddisk . Du skal blot kigge på din installerede SATA -drev og sætte ledningen ind i bagsiden af den nye harddisk i samme retning , og følg derefter SATA kabel af din nuværende drev til bundkortet for at finde SATA porte og stik den anden ende af kablet til en ledig SATA port .
6 .
Sæt en SATA strømstik i dit nye SATA -drev . Kig efter en strømstik fra strømforsyningen ( den store kasse-formet enhed med et bundt af kabler , der kommer fra det ) , der er identisk med den sluttet til din nuværende SATA -drev , sæt den ind i porten på bagsiden af nye harddisk .
7 .
Luk computerens sag og stik i alle snorene .
8 .
Start computeren . Mange Windows-baserede maskiner vil automatisk finde drevet . Hvis dette er tilfældet med din computer , er du færdig , og du kan bruge drevet normalt . Hvis du ikke kan se drevet , skal du gå videre til trin 9.
9 .
Genstart computeren, og trykke på den relevante tast for at indtaste BIOS-opsætningen . Nøglen kan blive bedt om på skærmen , hvis ikke , så tjek din brugermanual at finde ud af rigtige nøgle til at presse ( Slet , F1 , F2 , ESC , F10 og F12 er fælles nøgler )
10 <. br >
Naviger i BIOS-opsætningen , og det instrukser om at opdage nye harddiske . Hver BIOS vil være anderledes ; i BIOS , bør der være en liste over de vigtigste kommandoer på skærmen , som du kan bruge til at navigere i menuerne . Kig efter en menu der beskæftiger sig med harddisk konfiguration .
11 .
gemme ændringerne og exit BIOS . Når du afslutter , vil din computer starte op normalt .

gode råd og advarsler


  • På nyere Windows -maskiner drevet skal kunne bruges uden at gå ind i systemets BIOS .


  • Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan fjerne programmer fra Windows Installer     

    Kommentarer

    Code:
    change