hvordan du tilføjer en ekstra harddisk til en dell dimension e520

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-28

Dell Dimensioner E520 er en desktop -baseret computer , der kører Windows Vista . Selv om systemet kun kommer med en pre-installeret harddisk er det muligt at tilføje et andet drev . Dette tager kun et par minutter at udfylde , og du kan gøre det selv , uden at tage computeren ind i en lokal værksted , som i sidste ende kommer til at spare dig en hel del penge

Du skal bruge: .
Hard drev .
Stjerneskruetrækker .
Driver installations-cd'en .


1 .
Power ned Dell Dimension E520 computer . Når computeren er helt slukket , skal du frakoble alle kabler ind i bagsiden af systemet .
2 .
Fjern Phillips skruer langs bagsiden af computeren sagen , og skub derefter sagen åben at afsløre det indre af systemet .
3 .
Find nuværende harddisk på forsiden af edb-systemet . Der er en åben harddisk havn under det aktuelle drev . Skub den nye harddisk i denne åbne slot .
4 .
Tilslut /data kabel til forbindelsen porten på bagsiden af harddisken . Kig på nuværende harddisk , og se, hvor dens magt /data kabel forbindes til bundkortet ( det store kredsløb i midten af computeren ) . Der er en åben forbindelse havn lige ved siden af , hvor den nuværende harddisk kabel tilsluttes til . Sæt den modsatte ende af den nye harddisk magt /data kabel i denne port .
5 .
Luk computeren , stramme Phillips skruer og plug kablerne tilbage i den bageste del af system . Tænd for Dell Dimension E520 og vente på at computeren til at starte op .
6 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet af systemet . Øjeblik føreren installationsguiden vises på skærmen . Følg anvisningerne i guiden til helt at føreren setup . Når det er gjort systemet registrerer nu den nye tilsluttede harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hukommelsen på en iMac G4 fladskærm 

Kommentarer

Code:
change