hvordan du tilslutter en HP LaserJet 3100 printeren til en USB -port

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-12

Selv om Hewlett-Packard Laserjet 3100 printer kan tilsluttes til computeren via en trådløs forbindelse eller via en IP- adresse , kan du også tilslutte printeren direkte til din computer ved hjælp af en printer til USB- adapter . USB- forbindelsen er ideel , hvis du er den eneste person, der bruger printeren , da den ikke kræver yderligere konfiguration på grund af sin plug-and- play opsætning . Når tilsluttet , kan HP printer være placeret på proceslinjen på din Windows PC , eller i Udskriv fax afsnittet i din Macintosh-computer system præferencer .

Du skal bruge: .
Printer-til-USB -kabel
HP Laserjet 3100 printer strømkabel.
USB 2 .
0 havn .


1 .
Sluk computeren , og sæt printeren til USB- kabel i den parallelle port er placeret på bagsiden af printeren . Skub metal klip i siderne af det parallelle kabel indtil de klikker , som betyder de er korrekt monteret.
2 .
Sæt USB-enden af kablet i USB-porten på din computer , Og sæt strømkablet i strømstikket er placeret på bagsiden af printeren . Sæt den anden ende af strømkablet i en stikkontakt .
3 .
Tryk på " Power " knappen på din computer for at tænde for computeren , og indsæt HP 3100 driver installations-cd i dit optiske drev .
4 .
Vent til computeren til automatisk at registrere softwaren , og klik på " Næste " i installationsguiden for at starte installationen . På en Macintosh computer , skal du dobbeltklikke på cd-ikonet på skrivebordet , dobbeltklik på " HP 3100 Installer " ikonet , og følg instruktionerne på skærmen for at installere driverne .


Previous:nothing Next:hvordan man får en printer anerkendt på USB-porten i xp 

Kommentarer

Code:
change