hvordan du tilslutter en Lexmark 1200 all- in-one printer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-13

Lexmark 1200 printer omfatter print, kopiering og scanning funktionalitet . Med en USB -forbindelse , er det nemt at oprette forbindelse til en computer til udskrivning . Du kan oprette og installere din 1200 printer derhjemme på få minutter uden brug af en computer tekniker , besparelse på timebasis i forbindelse med et servicebesøg . De drivere, der følger med din Lexmark- printer vil automatisk forberede din computer , og du skal installere dem på hver computer i huset , som du planlægger at udskrive fra
1 .
Tænd for strømmen til computeren . Sæt den lille ende af printerens strømkabel i stikket på bagsiden af printeren kroppen . Sæt ledningen i en stikkontakt , og tryk derefter på printerens " Power " -knappen.
2 .
Løft papirbakken på toppen af printeren kroppen . Åbn den nederste bakke på papiret udgangsstedet . Sæt papir i papirbakken , og juster foder guide til den korrekte bredde .
3 .
Løft scannerpladen for at afdække den blækpatron luftfartsselskabet . Træk den beskyttende tape ud printerpatroner og sæt patroner i luftfartsselskabet . Tryk luftfartsselskabet dække ned , indtil det låser på plads . Sænk scannerpladen tilbage på plads .
4 .
Sæt den lille ende af USB-kablet i stikket ved siden af ledningen på Lexmarks 1200 . Sæt den modsatte ende i en tilgængelig USB -port på computeren .
5 .
Annuller nogen Tilføj ny hardware dialogbokse , der dukker op . Indsæt Lexmark cd'en i cd-rom- drev . Klik på " OK " gennem opsætningen vejledningen for at installere driverne og ledelse nytte for din Lexmark 1200 .
6 .
Fjern fra cd-rom -drev . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det , og slukke printeren når du er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udfylde en hp c3150 farveblækpatron 

Kommentarer

Code:
change