hvordan du udskifter Dell Inspiron 8200 fans

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-28

Dell Inspiron 8200 er en bærbar computer . Hvis fans i den bærbare computer pause , de har brug for udskiftning . De fans er vigtige , fordi de bidrager til køling den bærbare computer , når det kører . Køling er vigtigt, fordi hvis en computer bliver for varm , når den kører , kan komponenterne blive varme beskadiget forårsager computeren til at stoppe arbejdet . Udskiftning af ventilatorer omfatter næsten fuldstændig adskillelse af den bærbare computer og kan tage lang tid , hvis du aldrig har afmonteret en bærbar før

Du skal bruge: .
Skruetrækkere ( Phillips og Flat -hoved , ikke-magnetiseret ) .


1 .
Vend den bærbare computer over , så bunden er op og hængslet vender mod dig . Fjern de to øverste moduler ved at trække ridged del af modulet langs den øverste kant af computeren . Et af disse moduler er batteriet .
2 .
Fjern skruen, der holder harddisken langs højre side af den bærbare computer. Der er kun én skrue på højre side , der holder harddisken . Efter fjernelse af skruen , træk harddisken væk fra den bærbare computer for at fjerne det .
3 .
Fjern den anden skruen fra nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Træk tappen sidder på venstre side direkte til venstre for , hvor skruen var at fjerne det optiske drev .
4 .
Fjern skruen, der holder Mini PCI dækning . Denne skrue er placeret til venstre for , hvor harddisken var i bunden , hvor du kan se omridset af dækslet. Fjern dækslet.
5 .
Skub de to metal fanerne øverst og nederst på Mini PCI -kortet væk fra hinanden på samme tid . Dette vil medføre, at kortet til pop-up ud af åbningen . Afbryd de hvide og sorte ledninger ( tager til efterretning, hvor de var tilsluttet ) , fjern derefter Mini PCI -kortet ved at trække den væk fra åbningen .
6 .
Fjern alle de resterende skruer fra bunden af den bærbare computer . Der er tre langs den øverste kant , tre langs den højre kant , to langs den venstre kant , tre i en linje ned gennem midten af den bærbare computer og en i nederste højre hjørne lige over gummi fod .
7 .
Vend computeren og indsætte en flad skruetrækker under siderne og bagsiden af hængseldækslet placeret øverst på computeren lige under hængslerne . Til siderne , skruetrækkeren i toppen af den side , hvor de to plastik stykker mødes , indsætte derefter forsigtigt lirke stykker fra hinanden . For ryggen , luk skærmen derefter indsætte skruetrækker mellem de to plastik stykker og lirke dem fra hinanden .
8 .
Åbn skærmen så tastaturet er mod dig, så lirke hængseldækslet fra den bærbare computer lige over " F8 "-tasten og fjern hængseldækslet .
9 .
forsigtigt indsætte en flad skruetrækker under den blanke nøgle placeret lige over den højre piletast i bunden højre hjørne af tastaturet og vip tastaturet op . Træk tastaturet til højre og løft den op , tag tastaturkablet placeret på undersiden .
10 .
Tag orange kabel, der forbinder skærmen til den bærbare computer ved at trække i loopes fanen op væk fra den bærbare computer .
11 .
Fjern de to skruer på de øverste hjørner på hver side af bagsiden af computeren ( hvor alle stikkene er ) , og træk derefter i displayet op og væk fra den bærbare computer .
12 .
Skru grafikkortet placeret lige over håndledsstøtten knapper i midten af den bærbare computer . Grafikkortet er formet ligner en " C. " Der er to skruer placeret nederst til højre kant og en i øverste højre hjørne af grafikkortet . Fjern grafikkort efter skrue det .
13 .
Frigør kølemodul placeret over , hvor grafikkortet var og lidt til højre . Låsen er placeret på venstre side af køle forsamling . Indsæt en flad skruetrækker , drej skruetrækkeren mod højre side af computeren for at frigøre låsen . Fjern kølemodul .
14 .
Afbryd kablet til håndledsstøtten er placeret ved siden af , hvor tastaturkablet var forbundet med den bærbare computer ved at trække loopes fanen væk fra systemkortet . Brug en flad skruetrækker til forsigtigt at lirke håndledsstøtten fra den bærbare computer langs dens kanter , fjern derefter håndledsstøtten .
15 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i åbningen for netværkskablet dækslet på venstre side af den bærbare computer, lige over cirkulære s-video stik . Løft op for at fjerne dækslet og derefter frakoble netværkskablet ved forsigtigt nysgerrige de hvide rektangulære plastik stykke fra stikket .
16 .
Fjern de fire skruer, der holder systemkortet i. En skrue er placeret langs den venstre side lige over hvor telefonstik er . To andre skruer er placeret øverst midt på den tomme modul bugter . Den sidste skrue er placeret i midten af det grønne printkort placeret i øverste venstre hjørne af den bærbare computer.
17 .
Afbryd de to kabler , der forbinder fans på systemkortet , derefter løfte den forreste del af systemkortet op og trække brættet væk fra den bærbare computer for at fjerne det .
18 .
Skru de tre skruer, der holder fans til den bærbare computer . Der er to langs den øverste kant af ventilator og en i nederste højre hjørne . Fjern blæseren .
19 .
Placer den nye ventilator i den bærbare computer og skru de tre skruer for at fastgøre det . Reverse trin 1 til 17 at samle den bærbare computer .

gode råd og advarsler


  • Touch et stykke metal , før du rører indersiden computerens komponenter for at forebygge elektrostatisk udladning .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan udfylde lexmark 28a & 29a blækpatroner     

    Kommentarer

    Code:
    change